Sungur Tekin kim oynuyor?

İçindekiler:

  1. Sungur Tekin kim oynuyor?
  2. Ertuğrul dizisi Gündoğdu Kimdir?
  3. Aslihan Hatun kimdir?
  4. Aslihan kiminle evlenecek?
  5. Diriliş Ertuğrul Süleyman'ı kim öldürdü?
  6. Ertuğrul Aslıhan ile evlenecek mi?

Sungur Tekin kim oynuyor?

2014-2019 tarihleri arasında çekilen türk yapımı "Diriliş Ertuğrul" dizisinde Sezgin Erdemir tarafından canlandırılmıştır.

Ertuğrul dizisi Gündoğdu Kimdir?

Gündoğdu Bey, Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey'in ağabeyi olarak yer alıyor. Dizide Gündoğdu Bey'e Kaan Taşaner hayat veriyor. Tarihte Gündoğdu Bey, Süleyman Şah'ın en büyük oğludur. Gündoğdu Bey hiç şüphesiz yiğit bir alp idi.

Aslihan Hatun kimdir?

Aslıhan Hatun Çavdar obasının beyi olan Candar Beyin kızıdır. Aslıhan Hatunun abileri Ural ve Aliyar'dır. Ural tarihte Ertuğrul'a zorluk çıkartan birisi olarak biliniyor. İlerleyen dönemlerde Aslıhan Hatun'un Turgut Alp ile evleneceği bu durumda Saadettin Köpek'in onları düğün gecesinde zehirlediği bilinmektedir.

Aslihan kiminle evlenecek?

İlerleyen zamanlarda Aslıhan Hatun'un Turgut Alp ile evleneceği bu durumda Saadettin Köpek'in onları düğün gecesinde zehirlediği bilinmektedir.

Diriliş Ertuğrul Süleyman'ı kim öldürdü?

Diriliş Ertuğrul 139.Bölüm'de Albastı, Süleyman'ı öldürüyor.

Ertuğrul Aslıhan ile evlenecek mi?

Ertuğrul Gazi ile evlenmeyen Aslıhan Emir Saddetin ile evlenecek mi merak ediliyor. Tarihte Aslıhan Hatun'un varlığı kesin olarak bilinmemekle beraber böyle bir evlilik hakkında hiç bir bilgi bulunmuyor.