iTunes yedekleme neyi içerir?

İçindekiler:

  1. iTunes yedekleme neyi içerir?
  2. iPhone yedeklemede neleri yedekler?
  3. iTunes yedekleri nereye alıyor?
  4. iPhone yedekleme kapatılırsa ne olur?
  5. iPhone tam yedekleme nedir?

iTunes yedekleme neyi içerir?

Ana ekran ve uygulamaların düzeni. iMessage, SMS ve MMS mesajları iPhone, iPad ve iPod touch'ınızdaki fotoğraflar ve videolar. Apple servislerinden edindiğiniz müzikler, filmler, TV şovları, uygulamalar ve kitaplar gibi içeriklerin yer aldığı satın alma geçmişi.

iPhone yedeklemede neleri yedekler?

iCloud yedeklemeleri
  1. Kişiler, Takvimler, Notlar, iCloud Fotoğrafları, iMessage mesajları, Sesli Notlar, kısa mesajlar (SMS), multimedya (MMS) mesajları ve Sağlık verileri gibi iCloud'da saklanmakta olan veriler.
  2. Gmail ve Exchange e-postaları gibi diğer bulut servislerinde saklanan veriler.
  3. Apple Mail verileri.
Daha fazla öğe...

iTunes yedekleri nereye alıyor?

“\Kitaplık\Application Support\MobileSync\Backup\” Adımları ile Backup dosyalarına ulaşabilirsiniz. Bu klasörler içinde aldığınız yedekleri bulabilirsiniz. Dilerseniz yedeklerinizi silebilir ve yer açabilirsiniz ya da yeriniz varsa bir başka diske yedeğini alabilir taşıyabilirsiniz.

iPhone yedekleme kapatılırsa ne olur?

iCloud saklama alanınız dolarsa aygıtınız iCloud'a yedekleme yapmaz, yeni fotoğraflar ile videolar iCloud Fotoğrafları'na yüklenmez ve iCloud Drive, diğer iCloud uygulamaları ve mesajlar aygıtlarınızda güncel kalmaz. Ayrıca, iCloud e-posta adresinizle e-posta göndermeniz veya almanız da mümkün olmaz.

iPhone tam yedekleme nedir?

Yedekleme; iPhone'unuzdaki, iPad'inizdeki veya iPod touch'ınızdaki belirli dosyaların ve ayarların bilgisayarınıza kopyalanması anlamına gelir. ... Ayrıca bir yedekleme bulundurmak, yeni bir aygıt almanız ve önceki ayarlarınızı bu aygıta aktarmak istemeniz durumunda da kullanışlıdır.