Göktürk tabiat parkı ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Göktürk tabiat parkı ücretli mi?
  2. Kemerburgaz kent ormanı gölete nasıl gidilir?
  3. Göktürk Göleti Kamp yapılır mı?
  4. Kemerburgaz Kent Ormanı'nda neler yapılır?
  5. Kemerburgaz kent ormanı hangi Otobüs gider?
  6. Kemerburgaz kent ormanı kaça kadar açık?

Göktürk tabiat parkı ücretli mi?

Göktürk Göleti Tabiat Parkı'na giriş ücreti değişkenlik göstermektedir. Buna bağlı olarak her birey 5 TL ücret ile rahatlıkla parka giriş yapabilir. ... Bu fiyatlar üzerinden böylesi muhteşem bir tabiat Parkı'na giriş yapabilir ve doğa ile baş başa harika bir zaman geçirebilirsiniz.

Kemerburgaz kent ormanı gölete nasıl gidilir?

Avrupa Yakası'nda Eyüp Sultan ilçesinde, Alibeyköy Baraj Gölü'nün kuzeyinde bulunan Kemerburgaz Kent Ormanı'na 48, 48A ve 48L hat nolu İETT otobüsleriyle gidebilirsiniz. Bunun dışında ormana metro veya minibüslerle de ulaşım mümkün (Şimdilik aktarmalı olarak).

Göktürk Göleti Kamp yapılır mı?

Göktürk Göleti Tabiat Parkı içerisinde piknik ve trekking gibi, günübirlik aktiviteler gerçekleştirilebilir. Bu yüzden Göktürk Göleti Tabiat Parkı'nda kamp yapılmamaktadır. Yanınızda çadır götürebilir ve günübirlik aktivite olarak çadır kurabilirsiniz. Ancak konaklamalı kamp yapmak yasaktır.

Kemerburgaz Kent Ormanı'nda neler yapılır?

Kemerburgaz Kent Ormanı'nda seyir kulesi, çocuk oyun alanları, futbol sahası, çadır ve kamp alanı, kır lokantası, kır kahvesi, bisiklet kiralama olanakları, uçurtma atölyesi, hatıra ve hediyelik eşya alanı, futbol, basketbol ve voleybol sahası, küçük ve büyük baş hayvan ahırları, midilli ahırları ve organik ürün pazarı ...

Kemerburgaz kent ormanı hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Kemerburgaz Ormani yakınından geçiyor: 39Y, 48A, 48E, 49, 49T.

Kemerburgaz kent ormanı kaça kadar açık?

Açılış Saatleri
GünlerAçılışKapanış
Perşembe09:0018:00
Cuma09:0018:00
Cumartesi09:0019:00
Pazar09:0019:00
3 satır daha