Bimcell kalan kullanım nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Bimcell kalan kullanım nasıl öğrenilir?
  2. Bimcell kaç dakikam kaldı?
  3. Bimcell hat dökümanı nasıl çıkarılır?
  4. İnternet paketi ne kadar kaldı?

Bimcell kalan kullanım nasıl öğrenilir?

Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için, *123#'yi tuşlayarak arama yapmanız yeterli. Arama sonucu, telefonunuzun ekranında bakiyenizi görürsünüz. 9333'ü arayarak; Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için, 9333'ü aramanız yeterli.

Bimcell kaç dakikam kaldı?

Konuşma paketi kota bilgimi nasıl sorgulayabilirim? Her yöne 250 dakika paketinde kalan dakikaları öğrenmek için ücretsiz olarak KALAN250DK yazıp 4551'e gönderebilirsiniz. Her yöne 500 dakika paketinde kalan dakikaları öğrenmek için ücretsiz olarak KALAN500DK yazıp 4551'e gönderebilirsiniz.

Bimcell hat dökümanı nasıl çıkarılır?

4 numarasını tuşlayarak, müşteri hizmetleri yetkililerine bu talebinizi iletebilme şansına sahipsiniz. İkincisi olarak ise en yakın Bimcell bayiliğine giderek, arama geçmişinizin dökümü talep etmek olacaktır.

İnternet paketi ne kadar kaldı?

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.