Fenistil jel ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Fenistil jel ne işe yarar?
  2. Fastjel ketoprofen nedir?
  3. Hirudoid forte jel ne için?
  4. Stilex jel ne sıklıkla kullanılır?
  5. Stiderm ne işe yarar?
  6. Silverten Forte nedir ne için kullanılır?

Fenistil jel ne işe yarar?

uygulandığında birkaç dakika içinde kaşıntı ve iritasyonu geçirir. FENSTL 30 g'lık tüpler ile kullanıma sunulmaktadır. FENSTL, o ltihabi olmayan cilt hastalıklarına (dermatoz) bağlı kaşıntılar, o Döküntü (ürtiker), o Böcek ısırmaları, o Güneş yanıkları ve yüzeysel hafif yanıklarda kullanılır.

Fastjel ketoprofen nedir?

FASTJEL, steroid olmayan antiinflamatuvar (iltihap önleyici) ilaçlar kategorisine dahildir. Cilt üzerine (topikal) kullanım için jel formundadır. FASTJEL, 50 g jel içeren ambalajlar halinde kullanıma sunulmuştur.

Hirudoid forte jel ne için?

Morluk,çürük,kan oturması ve ödemin giderilmesi hızlı şekilde sağlayan Hirudoid Forte Jel, "burkulma, ezilme, eklemlerde su toplama ve şişme gibi hematomlu veya hematomsuz kapalı yaralar ve spor yaralanmalarında, yüzeysel flebitin lokal tedavisinde" reçete ediliyor.

Stilex jel ne sıklıkla kullanılır?

4.2. Pozoloji ve uygulama şekli Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi : STİLEX, günde birkaç kez lezyonlu bölgeye sürülür. STİLEX, 7 günden daha uzun süre kullanılmamalıdır.

Stiderm ne işe yarar?

STİDERM deriye uygulandığında, lokal olarak antialerjik (alerjiyi giderici), antiinflamatuvar (iltihabı giderici), antipruritik (kaşıntıyı giderici) ve anestezik etki gösterir. STİDERM, güneş yanıkları, böcek sokmaları, ürtiker (kurdeşen), kaşıntı ve birinci derece (hafif) yanıklarda kullanılır.

Silverten Forte nedir ne için kullanılır?

📍Kolloidal altın ve gümüşle zenginleştirilmiş antibakteriyal canlandırıcı bir jeldir. Yara, yanık, pişik gibi cilt problemlerini iyileştirir. Cildi yatıştırır, cildi tahriş etmez.