Keratin Bakım Kremi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Keratin Bakım Kremi ne işe yarar?
  2. Keratin Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?
  3. Keratin Bakım Fiyatları ne kadar?
  4. Keratin nedir ne işe yarar?
  5. Keratin yapılan saç nasıl kullanılır?
  6. Keratin Bakım sonrası saç ne zaman yıkanır?

Keratin Bakım Kremi ne işe yarar?

Keratin saç telindeki pulcukları kaplayarak saç teline karşı koruyucu bir kalkan oluşturur ve saçı çevresel etkenlere karşı koruma sağlar. Saçların ölü hücresini atmasına yardımcı olarak saç yüzeyine pürüzsüzlük ve yumuşaklık kazandırır. ...

Keratin Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

  1. Saçınızı sıcak suyla ve silikonsuz organik bir keratin şampuan ile 2 defa iyice yıkayın ve krem kullanmadan saçınızı havluyla iyice kurutun. ...
  2. Liquid Keratin Serum, saç dipleri hariç tüm saçınıza boya yapar gibi sürün ve kuruyuncaya kadar 5-10 dakikada bir tarakla tarayın.
Daha fazla öğe...

Keratin Bakım Fiyatları ne kadar?

Setler halinde satılıp miktarlarına göre değişen fiyatları vardır, tekli keratin şeklinde de satılmaktadır. Deneme setleri 200 TL fiyat aralığında olup, kuaför setleri 500-2000 TL aralığındadır.

Keratin nedir ne işe yarar?

Keratin, epidermisin yüzey tabakasının ve deri uzantılarının (tırnaklar, vücut kılı, saç) temel bir proteinidir. Koruyucu rolü vardır ve UV ışınları gibi dış etkenlere karşı savaşır. Keratin, saç telinin sağlığı için gereklidir. Bu yüzden eksik olduğunda saça yeniden enjekte etmek önemlidir.

Keratin yapılan saç nasıl kullanılır?

Saçlarınızı ılık suyla durulayın ve ıslak bırakın. Keratin bakımı için özel olarak aldığınız keratinli şampuanı saçlarınıza sürün. Şampuanın 20 dakika saçlarınızda kalmasına dikkat edin. Bu süre içinde keratin saçlarınıza işler ve ihtiyacı olan proteini alabilir.

Keratin Bakım sonrası saç ne zaman yıkanır?

Eğer saçları çok dalgalı ve kıvırcık ise 48 saat sonra hafif dalgalı düze yakın ise 24 saat sonra üzerinden düzleştirici geçip yıkanabilinir. Brezilya fönü keratinin ömrünü uzatmak için saçlarınızı 2 gün boyunca yıkamamalı ve sülfatsız şampuan kullanılmalıdır.