Cadence metalik boya nerede kullanılır?

İçindekiler:

  1. Cadence metalik boya nerede kullanılır?
  2. Cadence boya hangi yüzeylerde kullanılır?
  3. Sprey boyaya vernik atılır mı?
  4. Metalik boyadan sonra vernik ne zaman atılır?
  5. Oto boyaya ne kadar tiner katılır?

Cadence metalik boya nerede kullanılır?

Dekor objelerde, tuval çalışmasında, alçı süslerde, kartonpiyer yüzeylerde, reçine aksesuarlarda, mum boyamalarda, duvar dekorasyon, kumaş boyama, deri boyama, seramik porselen, polimer kil, suluboya kâğıdı, metal ürünler gibi her türlü yüzeyde rahatça kullanabilirsiniz.

Cadence boya hangi yüzeylerde kullanılır?

Ahşap, cam, seramik, porselen, kumaş, polyester, deri, plastik, metal, duvar, strafor ve kağıt gibi çok farklı yüzeyler de yüksek kapatıcılık sağlar. İç ve dış mekanlar da kullanılabilir. Astar ve zımparalama gerektirmez.

Sprey boyaya vernik atılır mı?

Sprey boya üstüne vernik yapılır ? Sprey boya bittikten ve kusurlar gidirildikten sonra uygulanabilir. Yaklaşık 1 saat kadar boyanın kurumasını bekledikten sonra vernik uygulanabilir. Vernik ile boyanın etkileşimi açısından 1 günden fazla ara vermeden uygulanmalıdır.

Metalik boyadan sonra vernik ne zaman atılır?

Ev dekorasyonları ve mobilya boyama çalışmalarında boya tamamen kuruduktan sonra(1-2 gün) vernik uygulaması yapılabilir.

Oto boyaya ne kadar tiner katılır?

Uygulama yapılacak yüzeye önce bir toz şeklinde boya uygulaması yapılmalı, daha sonra uygun kalınlıkta uygulama yapılmalıdır. İNCELTME / KARIŞIM ORANI : Ağırlıkça 3 birim Akrilik Boyası, ağırlıkça 1 birim Akrilik Boya Sertleştiricisi ile karıştırılır. İnceltmek gerektiğinde % 10-15 Akrilik Tiner kullanmalıdır.