Folkart kac tl?

İçindekiler:

  1. Folkart kac tl?
  2. Folkart ne şirketi?
  3. Folkart Vega kaç daire?
  4. Folkart depreme dayanıklı mı?
  5. Folkart zarar gördü mü?
  6. Urla deprem bölgesi mi?

Folkart kac tl?

Folkart Towers
Başlama2011-2014
Maliyet150 milyon $
SahipSaya Grup
Yükseklik
17 satır daha

Folkart ne şirketi?

Aile, Saya Grup'un kurulduğu 2006 yılında grubun ilk şirketi olan Folkart Yapı A.Ş.'nin de temellerini attı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren; yüksek yapılar, A+ konut ve ofisler ile okul projelerine odaklanan Folkart “Hayat Buna Değer” mottosu ile yolcuğuna başladı.

Folkart Vega kaç daire?

843 konut ve rezidans ile 57 ticari alandan oluşan Folkart Vega kaç metre sorusunun yanıtı şu şekilde; Folkart Yapı imzası ile İzmir Konak'ta Alsancak ile Halkapınar arasında 4 blok olacak şekilde tasarlanan Folkart Vega yüksekliği 136 metre olarak planlanıyor.

Folkart depreme dayanıklı mı?

Evet çok çok iddialıyız, Folkart Towers'ın deprem açısından hiçbir eksiği kesinlikle yok.

Folkart zarar gördü mü?

Folkart'tan yapılan açıklamada sosyal medyada yer alan görüntülerin Folkart projelerine ait olmadığı ifade edilirken, "Hiçbir Folkart projesinde statik olarak, genel iskelet ve taşıyıcı kolonlarda, yaşamı riske edecek en ufak bir sıkıntı yaşanmamıştır" denildi. ...

Urla deprem bölgesi mi?

İzmir çevresinde ve deniz içinde deprem tehlikesi oluşturan 7 ayrı bölge bulunmaktadır. Bunlar Dikili Körfezi, Çandarlı Körfezi, Karaburun-Midilli arası, İzmir dış körfez, Urla, Sığacık Körfezi ve Selçuk'un batısında yer alan Kuşadası Körfezi'dir.