Philips Avent biberon ısıtıcı nasıl kullanilir?

İçindekiler:

  1. Philips Avent biberon ısıtıcı nasıl kullanilir?
  2. Biberon ısıtıcı cihazı ne işe yarar?
  3. Arzum biberon ısıtıcısı nasıl kullanılır?
  4. NUK Thermo Rapid nasıl kullanılır?
  5. Philips Avent Buharlı Pişirici kac dakika?
  6. Avent Wasabi kaç dakikada pişer?
  7. Philips Wasabi nedir?

Philips Avent biberon ısıtıcı nasıl kullanilir?

Kullanımı kolay Biberon ısıtıcıyı açmak için düğmeyi çevirin ve istediğiniz ısıtma ayarını seçin. Biberon ısıtıcı faydalı bir ısıtma referans tablosu ile birlikte gelir. Böylece ısıtma işleminin ne kadar süreceği hakkında kolayca bilgi edinebilirsiniz.

Biberon ısıtıcı cihazı ne işe yarar?

Biberon ısıtıcısı kullanarak bebeğinizin beslenmesini sağlayabilirsiniz. ... Mama hazırlarken içine konulan sıcak suyun soğutulması, ek gıdaların ve çalışan annelerin sütlerini sağarak buzdolabında ya da buzlukta beklettikleri sıvının bebeğe verilmeden önce yeterli ısıda olması önemlidir.

Arzum biberon ısıtıcısı nasıl kullanılır?

Biberon isiticinizi düz ve sabit bir yüzey üzerine yerleştiriniz. Su ölçü kabını muhafaza bölümünden çıkarınız ve isitmak istediğiniz besin miktarına göre gerekli su miktarını belirleyerek suyu cihazınızın isitma bölümüne dökünüz. Arzum marka biberon Isıtıcısını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

NUK Thermo Rapid nasıl kullanılır?

Örneğin 240 ml sütü yaklaşık 3 dakikada hazır hale getirir. NUK Thermo Rapid Biberon Isıtıcısı basitçe tek düğme ile çalışır. Isıtma sırasında kontrol ışığı yanar ve istenilen sıcaklığa ulaşıldığında otomatik olarak kapanır.Kenarından çıkan pratik sepet ucu sayesinde biberonu kolayca çıkarabilirsiniz.

Philips Avent Buharlı Pişirici kac dakika?

İki yetişkin ve bir bebek için yeterlidir. 60 dakikada hazır olur.

Avent Wasabi kaç dakikada pişer?

İki yetişkin ve bir bebek için yeterlidir. 60 dakikada hazır olur.

Philips Wasabi nedir?

Etkili buhar döngüsü yiyeceklerin suyunu tutarak besinlerin özelliğini korumasını sağlar. Böylelikle Philips Avent SCF870 Wasabi Hızlı Pişirici ve Blender ile evinizde bebeğiniz için sağlıklı ve lezzetli gıdalar hazırlayabilirsiniz. Buharda pişirilen gıdalar karıştırılmak istenirse hazne ters çevrilir.