3 numara sakal kaç mm?

İçindekiler:

  1. 3 numara sakal kaç mm?
  2. 3 numara saç hangi sakal?
  3. Tıraş hangi yöne?
  4. Jilet hangi yöne doğru?

3 numara sakal kaç mm?

3 numara saç 9 mm'dir. Makine ile kısa saç kestirme konusunda en popüler olan 3 numaradır. Halk arasında asker tıraşı olarak da bilinir. Kafa derisini göstermez ve bakım gerektirmez.

3 numara saç hangi sakal?

3 Numara Saç Kaç Mm Bu nedenle 3 numara saç kesimi yapmaktan çekinirler. Oysaki yüz şekline göre saç modelleri erkek stilleri arasında size 3 numarası saç kesiminin yakışacağını söyleniyorsa kesinlikle rahat kullanım sunan 3 numara saç kirli sakal veya 3 numara saç uzun sakal denemelisiniz.

Tıraş hangi yöne?

İlk olarak kılların çıktığı yöne doğru tıraş etmelisin, bu daha kolay ve acısız bir başlangıç olacaktır. Bıyıklarını, ağzını gererek yukarıdan aşağı yani çıkış yönüne göre tıraş etmelisin. Boyun bölgesi batık ve kıl dönmesinin çokça görüldüğü yerlerdir.

Jilet hangi yöne doğru?

Bacakları, ayak bileklerinden yukarıya doğru tıraş edin. Koltuk altları her yöne doğru tıraş edilebilir; yukarı, aşağı veya yanlara doğru. Bikini bölgesi içinde ilk önce tüyün uzama yönünde (içe doğru) ve ardından son derece yakın bir tıraş için uzama yönünün aksine doğru tıraş olun.