Türk Telekom fatura limiti nasıl yükseltilir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom fatura limiti nasıl yükseltilir?
  2. Turktelekom Mobil ödeme 500 TL nedir?
  3. Fatura üst sınırı uygulaması nedir?
  4. TT mobil ödeme nedir?
  5. Fatura üst sınırı aşılırsa ne olur?

Türk Telekom fatura limiti nasıl yükseltilir?

Fatura Üst Sınırı limitinizi kısa mesaj yoluyla, Online İşlemler Merkezinden veya Müşteri Hizmetlerinden güncelleyebilirsiniz. Kısa mesaj ile istediğiniz limiti için; FUS90; FUS100;FUS150, FUS200 ya da FUS5'e ücretsiz olarak göndererek güncelleyebilirsiniz.

Turktelekom Mobil ödeme 500 TL nedir?

Banka hesabında yeterli bakiye olmayan ya da banka kullanamayan kullanıcılar için de alternatif bir ödeme seçeneği sunmaktadır, Faturasız hat sahiplerine bahis ödemeleri yapma olanağı, Her mesaj için servis bedeli 0.50 TL'dir. Türk Telekom mobil ödeme ile aylık maksimum alışveriş limiti 500 TL'dir.

Fatura üst sınırı uygulaması nedir?

Fatura Üst Sınırı Servisi, belirlediğiniz fatura tutarına ulaşıldığında bilgi almanızı sağlayan ücretsiz bir hizmettir. Bu ücretsiz servis ile faturanız belirlediğiniz tutara ulaştığında, SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. ... Bu hizmet sadece fatura tutarınız hakkında bilgilendirme amaçlı sunulan bir servistir.

TT mobil ödeme nedir?

Türk Telekom'un Türk Telekom Mobil Ödeme seçeneğini gördüğünüz her yerde sadece cep telefonu numaranız ile kolay, hızlı ve güvenli alışveriş yapabilirsiniz! Satın aldığınız ürün ve hizmetin bedeli faturalı mobil hatlarda faturaya yansırken, faturasız mobil hatlarda ise TL bakiyesinden düşer.

Fatura üst sınırı aşılırsa ne olur?

Fatura Üst Sınırı tutarı aşıldığında müşterinin internet ve telefon hizmeti bir sonraki döneme kadar dondurulmaz. Müşteri hizmetini kullanmaya devam eder. Bu hizmetten yararlanmak için belirlenen fatura üst sınırı, dönemsel nitelikli sabit ücretler toplamından büyük olmalıdır.