Cumhuriyet Üniversitesi Uzaktan mı?

İçindekiler:

  1. Cumhuriyet Üniversitesi Uzaktan mı?
  2. Ilitam sınavları online mı?
  3. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi yaz okulu var mı?
  4. Erzurum Ilitam sınavları nerede yapılıyor?
  5. Sakarya ilitam sınavları nasıl yapılıyor?

Cumhuriyet Üniversitesi Uzaktan mı?

Bir önceki (2020-2021) akademik yılı uzaktan öğretimle hizmet verip akademik faaliyetlerimizi aksatmadan sürdürmeye çalıştık. ... 2021-2022 öğretim yılı Güz yarı yılında yabancı dil hazırlık, ön lisans, lisans ve lisans üstü tüm derslerin genel olarak karma eğitim sistemi şeklinde yürütülmesine karar verilmiştir.

Ilitam sınavları online mı?

SABİS ile Sakarya Üniversitesi'nin İLİTAM ara yüzünden giriş yaptığınızda dersleri takip edebilecek ve sınavlarınızı (iki kısa ve bir ara sınav-vize) size sorulan soruları cevaplayarak online (internet üzerinden) olarak gerçekleştirebileceksiniz.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi yaz okulu var mı?

20 Yaz döneminde ders almak isteyen üniversitemiz öğrencileri, öğrenci bilgi sistemine girerek almak istedikleri dersleri seçebilirler.

Erzurum Ilitam sınavları nerede yapılıyor?

(2) Ara sınavlar internet ortamında, dönem sonu sınavları ise Atatürk Üniversitesi binalarında gözetim altında yapılır.

Sakarya ilitam sınavları nasıl yapılıyor?

İLİTAM uzaktan eğitim programında sınıf geçme ve sınavlara dair iş ve işlemler "Sakarya Üniversitesi Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği" hükümlerine göre yürütülür. Dönem içindeki ara sınav, ödev ve kısa sınavlar internet ortamında, dönem sonu sınavları ise Sakarya Üniversitesi binalarında yüzyüze yapılır.