PUBG de hassasiyet kodu nereye yazılır?

İçindekiler:

  1. PUBG de hassasiyet kodu nereye yazılır?
  2. PUBG kodu nereye girilir?
  3. PUBG Lipton kodu nereye yazılır?
  4. Epin kodu nedir?
  5. PUBG 10 UC kodu nereye yazılır?
  6. PUBG Mobile Redeem Code nasıl alinir 2021?
  7. PUBG Ice Tea kodu nereye yazılır?
  8. Lipton PUBG kodu nasıl kullanilir?
  9. E-pin nedir PUBG?
  10. E-pin kodu kac haneli?

PUBG de hassasiyet kodu nereye yazılır?

Ekranı aşağı doğru kaydırdığınızda 'plan yönetimi' yazılı bir buton göreceksiniz. Bu butona tıklayınız. Açılan küçük penceredeki 'arama yönetimi' yazılı butona tıklayın. Hassasiyet kodunu boşluğa girerek 'ön izleme' butonuna tıklayın.

PUBG kodu nereye girilir?

Promo kodlarınızı Hesabım > Promo Kodlarım sayfasından görebilirsiniz. Promo kodu aktive edin: 1. adım: Promo Kodunuzu etkinleştimek için Redemption Center adresine gidin. Karakter ID'nizi, promo kodunuzu ve ekranda çıkan doğrulama kodunu ilgili alanlara girin ve Redeem butonuna tıklayın.

PUBG Lipton kodu nereye yazılır?

Aşağıdaki adımları takip ederek PUBG Mobile Lipton kodu nereye yazılır öğrenebilirsiniz: Kutu açma halkalarında 10 haneli bir şifre yer almaktadır. Bu şifreyi KazandıRio mobil uygulamasında yer alan kampanya bölümüne yazmalısınız. Şifreyi yazdıktan sonra 10 UC değerinde PUBG Mobile hediye kodu kazanacaksınız.

Epin kodu nedir?

Epin, (Electronic Personal Identification Numbee) bir ödeme yöntemidir. Epin kodları harf ve rakamlardan oluşmakta olup 8, 12, 16 gibi haneden oluşabilir. Örnek: 412S-ER56- 9138-G8C1 Bir çok online oyun tarafından ödeme yöntemi olarak kullanılmaktadır.

PUBG 10 UC kodu nereye yazılır?

Kutu açma halkalarında 10 haneli bir şifre yer almaktadır. Bu şifreyi KazandıRio mobil uygulamasında yer alan kampanya bölümüne yazmalısınız. Şifreyi yazdıktan sonra 10 UC değerinde PUBG Mobile hediye kodu kazanacaksınız. Ardından https://www.midasbuy.com/midasbuy/tr/redeem/pubgm adresine gidin.

PUBG Mobile Redeem Code nasıl alinir 2021?

Resmi PUBG Mobile ödeme merkezini açın. İlk boşluğu, profil simgenizin yanında, ekranın sol üst köşesinde bulabileceğiniz hesabınızın karakter kimliğiyle doldurun. Bir sonraki boşluğa kullanım kodunu yazın. Son boşluğa doğrulama kodunu yazın, ardından Kullan'ı seçin – kodu görmüyorsanız Yenile'ye basın.

PUBG Ice Tea kodu nereye yazılır?

Öncelikle kod bulunduran Lipton Ice Tea içeceklerinden birini tüketmelisiniz. Aşağıdaki adımları takip ederek PUBG Mobile Lipton kodu nereye yazılır öğrenebilirsiniz: Kutu açma halkalarında 10 haneli bir şifre yer almaktadır. Bu şifreyi KazandıRio mobil uygulamasında yer alan kampanya bölümüne yazmalısınız.

Lipton PUBG kodu nasıl kullanilir?

Şifre giriş ekranında katılımcılar, PUBG LITE oyununda kayıtlı olan e-posta adreslerini de belirtmelidirler. Hediyeler, belirtilen e-posta adresi ile kayıt olunmuş PUBG LITE hesabına yüklenir. PUBG LITE Lipton Kasası içerisinden çıkacak hediyelerin içeriğinin ve miktarının değiştirilme hakkı saklıdır.

E-pin nedir PUBG?

Dünya genelinde en çok kullanılan ödeme yöntemlerinin başında gelen E-pin, özellikle oyun firmaları tarafından tercih edilen bir ödeme şeklidir. ... Oyun içi satın alımı sağlayan e-pin kodu, PUBG Mobile'de karakterinizin güçlenmesi için istediğiniz itemleri satın alabilmenizin önünü açar.

E-pin kodu kac haneli?

E-Pin Electronic Personal Identification Number kavramının kısaltması olup dünya genelinde kabul görmüş bir ödeme sistemidir. E-pin kodları harf ve sayılardan oluşmaktadır. Bu kodlar 2 veya 3 haneli olabileceği gibi 25-30 haneden de oluşabilir. 2YGJZ-D0P2R-C1VSY örnek bir kod yapısıdır.