ZF şanzıman hangi araçlarda var?

İçindekiler:

  1. ZF şanzıman hangi araçlarda var?
  2. Citroen Eat ne demek?
  3. Tork konvertörlü şanzıman hangi araçlar?
  4. EAT6 tam otomatik mi?

ZF şanzıman hangi araçlarda var?

ZF Şanzıman Türleri ve Kullanan Markalar 8 ileri tork konvertörlü ise Alfa Romeo Giulia, Audi Q7, RS5, RS6, Volkswagen Amarok, BMW 3, 4, 5, 6, 7, 8 serisi ve Jaguar araçlarda, Maserati, Land Rover Discovery, Range Rover, Jeep Grand Cherokee, Rolls Royce modellerinde aktif olarak kullanılıyor.

Citroen Eat ne demek?

EAT. PSA Grubu'nun kullandığı otomatik şanzıman sistemi, DSG'nin aksine çift kavramalı değil, tork konvertörlü. Efficient Automatic Transmission, yani verimli otomatik şanzıman anlamına gelen vites kutusu Peugeot, Citroën ve DS modellerinde karşımıza çıkıyor. Hatta artık Opel de bu üniteyi kullanmaya başladı.

Tork konvertörlü şanzıman hangi araçlar?

Tork konvertörlü otomatik: Önden çekişli Ford ve GM araçlarında kullanılan 9 ileri otomatik ve arkadan çekişli Ford ve GM modellerinde kullanılan 10 ileri otomatik şanzımanlar. (9 ileri GM tasarımı ve üretimi, 10 ileri Ford tasarımı ve üretimi) Karşılıklı anlaşma gereği her iki markanın araçlarında önden ve arkadan ...

EAT6 tam otomatik mi?

EAT6, şanzıman dünyasına yabancı olanlara “tam otomatik” olarak tanıtılan bir şanzıman. ... EAT6, motor ve şanzıman arasındaki kavrama için tork konvertörü kullanıyor.