Sulu kaplama dayanıklı mı?

İçindekiler:

  1. Sulu kaplama dayanıklı mı?
  2. Sulu Kaplama aktivatör nedir?
  3. Hidrografik nasıl yapılır?
  4. Su baskı ne demek?

Sulu kaplama dayanıklı mı?

Gerekli bakımlar yapıldığında, kaplanan alan ömür boyu zarar görmeyecektir. Araba boyası örneğinde olduğu gibi, aynı şey cep telefonlarında, müzik aletlerinde, golf sopalarında, mutfak/banyo armatürlerinde ve birçok farklı eşyada da geçerlidir. Ne kadar bakımını yaparsanız üzerindeki kaplama o kadar dayanıklı kalır.

Sulu Kaplama aktivatör nedir?

Sulu Kaplama 31 derece ısıdaki suda tepkimeye uğrar ve üzerine uygulanan sulu kaplama aktivatörü ile film tabakası tamamen yok olur. Suyun üzerinde sadece boya kalır. Suya daldırılan sulu kaplama işlemi yapılan obje, aktivatörün yardımı ile boyanın kimyasına işler ve kalıcı olarak yapışır.

Hidrografik nasıl yapılır?

Bu işlem boyaya daldırarak yapıldığı için daldırma baskı da denilmektedir. İşlem, su içinde yüzen bir mürekkep filminin, substrat olarak da adlandırılan istenen yüzeye, suya daldırılarak yapıştırılmasını içermektedir. Bu işlem, su transfer baskı, hidrografi ve su ebru gibi birçok adla bilinmektedir.

Su baskı ne demek?

Su transfer baskı, ürünlerinizin daha şık daha kullanışlı olması için bir sulu kaplama çeşididir. Su kaplama kazanı ile yapılır. Özgün tasarımlar ile Real Gold ürünlerinizi su transfer baskı yapmak için Türkiye'ye hizmet vermeye başlamıştır.