Findeks ticari üyelik nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Findeks ticari üyelik nasıl yapılır?
  2. Findeks ticari nedir?
  3. Şirketler için Findex raporu nasıl alınır?
  4. Ticari Kredi Notu nedir?
  5. Findeks mobil güvenilir mi?
  6. Ticari kredi notumu nasıl öğrenirim?

Findeks ticari üyelik nasıl yapılır?

Findeks.com'a girildiğinde bireysel üyelere hitap eden ana sayfa açılır. Ticari üye girişleri için öncelikle sayfanın sol üst köşesinde yer alan “Ticari” butonuna tıklanır. Ticari ana sayfa açıldığında, sağ üst köşede yer alan “Üye Ol” butonuna tıklanır.

Findeks ticari nedir?

Findeks ticari paketleri, alacak risklerinizi azaltmak için başvurabileceğiniz raporları içerir. Kredi Notu, Risk Raporu, Karekodlu Çek Raporu ve Çek Raporu paketlerinden ihtiyacınıza uygun olanları seçerek, ticari faaliyetlerinizi gerçekleştirirken risklerinizi etkin yönetebilirsiniz.

Şirketler için Findex raporu nasıl alınır?

İkinci yöntem: Findeks İnternet Şubesi ya da Mobil Şube'den Risk Raporu alınmak istenen kişinin bilgileri girilerek kişiye SMS atılması sağlanır. SMS'e olumlu cevap verilmesi ile onay verilebilir. Raporunu almak istediğiniz kişi gerçek kişiyse, Findeks üyesi olmasa da raporunu alabilirsiniz.

Ticari Kredi Notu nedir?

Ticari Kredi Notu, firmaların bankalardan aldığı kredilerin geri ödeme koşullarını ileriki 12 aylık dönem içerisinde ne ölçüde yerine getireceğini tahmin etmek amacıyla üretilen bir risk puanıdır. Notu düşük olan firmaların kredi risklerinin daha yüksek olduğu istatistiksel olarak bilinmektedir.

Findeks mobil güvenilir mi?

Güvenlidir. Findeks, sahip olduğu dünyanın en gelişmiş kimlik doğrulama yapılarından biriyle benzersiz bir hizmet sunar. Kimlik bilgilerin, sadece senin bildiğin bilgiler ile teyit edilerek, bankalardaki kayıtlı cep telefonun üzerinden çift bileşenli doğrulama yöntemi ile doğrulanır.

Ticari kredi notumu nasıl öğrenirim?

Bankalar aracılığıyla notunuzu öğrenmenin iki yolu bulunmaktadır. Banka şubesinden notunuzu öğrenmek istiyorsanız, şubeden bunu rica edebilir ya da kredi başvurusu yaptığınızda öğrenebilirsiniz. Eğer şubeye gitmeden halletmek istiyorum diyorsanız, internet bankacılığını kullanabilirsiniz.