Bedava Turkcell internet nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Bedava Turkcell internet nasıl yapılır?
  2. Bizce de internet nasıl kazanılır?
  3. Turkcell Biz nasıl onaylanır?
  4. Bizce servis nedir?
  5. Salla Kazan ı nasıl yükleyebilirim?
  6. Turkcell biz kampanyası bitti mi?
  7. Ipragaz mesaj nasıl atılır?
  8. Bizce nasıl giriş yapılır?

Bedava Turkcell internet nasıl yapılır?

Yeni hat alan yada hattınız Turkcell'e taşıyan tüm abonelerin katılabileceği HOŞGELDİN 5GB kampanyasına katılmak HOSGELDİN5GB yazarak ücretsiz olarak 2222'e SMS göndermeniz yeterlidir. Talebiniz alındıktan sonra Hoş Geldin 5 GB bedava internet ile beraber 500 dakika, 100 SMS Bip'de geçerli 1 GB daha yüklenecektir.

Bizce de internet nasıl kazanılır?

Örneğin 15 kupon toplayan kullanıcı isterse günlük 2 GB internet kazanabilir ya da isterse 15 kupon daha toplayarak 3 günlük 3 GB faydasını alabilir. Belirlenen baremlerde kupon toplayan kullanıcılar uygulama içerisinden fayda yanında bulunan yükle butonuna tıklayarak faydalarını alabilirler.

Turkcell Biz nasıl onaylanır?

Turkcell Biz Ekibi Nasıl Oluşturulur?
  1. Turkcell Dijital Operatör uygulamasına giriş yapın.
  2. Turkcell Biz linkine tıklayın.
  3. Açılan sayfadan Ekip Oluştur linkine tıklayın.
  4. Ekibe dahil etmek istediğiniz kişinin numarasını giriş ve davet gönder tuluna basın.
  5. Karşı tarafa onay mesajı gönderilecektir.
Daha fazla öğe...

Bizce servis nedir?

Bizce, kadınlarımızın ekonomiye katılımları, kendilerini istedikleri yönlerde geliştirmeleri, ihtiyaçları olan bilgilere kolay erişmelerini sağlamaları için tam destek olan, ayrıcalıklar ve sürprizler sunan bir kadın platformudur.

Salla Kazan ı nasıl yükleyebilirim?

tıklayın. iPhone ve iPad kullanıcıları salla kazan uygulamasının iOs sürümünü indirmek için AppStore uygulama mağazasını ziyaret edin. Açılan ekranda uygulamayı yükle seçeneğine tıklayın. Uygulama indirildikten sonra otomatik olarak cihazınıza yüklenecektir.

Turkcell biz kampanyası bitti mi?

31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli.

Ipragaz mesaj nasıl atılır?

Kampanyadan yararlanmak için, Turkcell Bizce uygulamasında “şifre al” butonunu tıklayarak ya da SMS ile IPRAGAZ yazıp 2263'e göndererek alacağınız şifrenin, sipariş sırasında hat numarası ile birlikte bayiye söylenmesi yeterlidir.

Bizce nasıl giriş yapılır?

Ne İşe Yarar. Turkcell bizce nasıl kullanılır sorusuna cevap vermek gerekirse uygulamayı Apple Store ve Google Play mağazadan ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Bizce uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra Turkcell müşterileri telefon numarasını yazarak hemen kullanmaya başlayabilir.