Facebok kodu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Facebok kodu nasıl alınır?
  2. Facebook onay kodu ne?
  3. Onay kodu neden gelmiyor?
  4. 3223 den neden mesaj gelir?
  5. Facebooktan gelen şifre yenileme mesajı neden gelir?

Facebok kodu nasıl alınır?

Facebook'a giriş yapmak için güvenlik kodumu nasıl alırım?
  1. Cep telefonunuza gönderilen altı haneli kısa mesaj (SMS) kodunu kullanabilirsiniz.
  2. Kodmatik'ten aldığınız güvenlik kodunu girebilirsiniz.
  3. Uyumlu bir cihazda güvenlik anahtarınıza dokunabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Facebook onay kodu ne?

Facebook onay kodu, Facebook hesabının size ait olduğunu doğrulamak amacı ile kullanılan bir kod sistemidir. Mail adresinize ya da telefonunuza gönderilen onay kodu ile hesabınızı doğrulamanızı sağlar. Bu sayede Facebook hesabınıza güvenli bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

Onay kodu neden gelmiyor?

Girdiğiniz telefon numarası veya e-posta adresi hatalı olabilir. Lütfen girdiğiniz numaranın doğru olduğundan emin olun. SMS, operatörünüz tarafından engelleniyor olabilir. ... Telefonunuzda SMS engellenenler listesi ayarlamış olabilirsiniz.

3223 den neden mesaj gelir?

3223 Facebook onay kodu, Facebook hesabınızdan Facebook üzerindeki oyunlara ve uygulamalara giriş yapınca sizden mail ve telefon gibi bilgilerinize erişmeyi ister, sizde oyun ve uygulamaya giriş yapabilmeniz için bu onayı vermeniz gerekmektedir.

Facebooktan gelen şifre yenileme mesajı neden gelir?

Talep etmediğiniz bir Facebook şifre yenileme e-postası aldıysanız, başka bir kullanıcı kendi hesabına giriş yapmaya çalışırken yanlışlıkla sizin e-postanızı veya kullanıcı adınızı girmiş olabilir. Bu durum genellikle çok fazla kişinin kullandığı bir kullanıcı adınız veya e-postanız varsa gerçekleşir.