AirPods boş kutu şarj olur mu?

İçindekiler:

  1. AirPods boş kutu şarj olur mu?
  2. Apple AirPods kablosuz şarj kutusu nasıl şarj edilir?
  3. Kablosuz sarj kutusu nedir?
  4. AirPods 2 ne kadar sürede şarj olur?
  5. Apple 2 nesil AirPods nasıl şarj edilir?

AirPods boş kutu şarj olur mu?

Airpods ürünlerini şarj etmek için kutusuna koymanız gerekir. Bu ürünleri kullanmadığınız zaman boyunca kutusunda tutarsanız sürekli şarjının dolu olmasını sağlarsınız. Kutu içinde duran Airpods ürünlerinizi hareket halindeyken bile şarj edebilirsiniz. Bu durumda şarj kutusunun şarjının da dolu olması gerekir.

Apple AirPods kablosuz şarj kutusu nasıl şarj edilir?

Kutuyu, bir Lightning - USB kablosu ve uyumlu bir güç adaptörü kullanarak bir elektrik prizine bağlayın. Kablosuz şarj kutusuna sahip AirPods'unuz veya AirPods Pro'nuz varsa kutuyu MagSafe kablosuz şarj aygıtıyla ya da Qi sertifikalı bir kablosuz şarj aygıtıyla şarj edin.

Kablosuz sarj kutusu nedir?

Kablosuz şarj teknolojisi dediğimiz şey manyetik indüksiyon yoluyla elektrik aktarımı yapıyor. İndüksiyon bobini ile donatılmış şarj cihazı manyetik bir alan yaratıyor ve şarj edilecek cihazdaki bobinler de bu manyetik alanı elektriğe çevirerek pili şarj ediyor.

AirPods 2 ne kadar sürede şarj olur?

AirPods'unuzu şarj kutusunda 15 dakika şarj ederek 3 saate kadar dinleme süresi11 veya 2 saate kadar konuşma süresi elde edersiniz.

Apple 2 nesil AirPods nasıl şarj edilir?

Kutuyu kablolu bağlantıyla şarj etmek için AirPods'unuzla birlikte gelen Lightning kablosunu kutudaki Lightning bağlayıcısına takın. USB-C - Lightning Kablosu veya USB - Lightning Kablosu kullanabilirsiniz. Kablonun diğer ucunu da bir USB şarj aletine veya bağlantı noktasına takın.