Fucidin pomad topikal antibiyotik ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Fucidin pomad topikal antibiyotik ne işe yarar?
  2. Fucidin pomad reçetesiz alınır mı?
  3. Fucidin 500 mg tablet ne işe yarar?
  4. Fucidin H krem 30 g ne işe yarar?
  5. Stilex krem ne işe yarar?
  6. Fucidin sodyum Fusidat nedir?
  7. Fusidas krem nereye sürülür?

Fucidin pomad topikal antibiyotik ne işe yarar?

FUCDN'in etkin maddesi olan Fusidik asit; bir antibiyotik olup bir çok mikroorganizma üzerinde güçlü antibakteriyel (bakterileri tahrip eden veya onların çoğalmasını engelleyen) etkiye sahiptir. FUCDN'e duyarlı organizmaların oluşturduğu deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

Fucidin pomad reçetesiz alınır mı?

Fucidin krem, sivilcelerin tedavi edilmesinde ve kurutulmasında etkili bir krem olduğu bilinmektedir. Eczaneden reçetesiz alınan krem, doktor tavsiyesiyle kullanılmaya başlanmalıdır. Değişik cilt tiplerinde farklı sonuçlara neden olacağından doktor kontrolünde kullanılması gerekir.

Fucidin 500 mg tablet ne işe yarar?

FUCİDİN deri ve yumuşak doku enfeksiyonları, yara enfeksiyonları, osteomiyelit, pnömoni, septisemi, yara enfeksiyonları, endokardit, süperenfekte kistik fibrozis gibi duyarlı organizmaların neden olduğu tüm stafilokoksik enfeksiyonların tedavisinde endikedir.

Fucidin H krem 30 g ne işe yarar?

FUCDN H, enfeksiyonun eşlik ettiği veya enfeksiyon riski taşıyan kontakt dermatit veya atopik dermatit dahil olmak üzere dermatit (genellikle enflamasyon, kızarıklık, kabuklanmış yara ve kaşıntı ile seyreden ve alerjik kaynaklı da olabilen ekzema tipi deri hastalıkları) tedavisinde kullanılır.

Stilex krem ne işe yarar?

Bu krem ​​doktor tavsiyesi üzerine kullanılmalıdır; Kortizon içermeyen, kaşıntı ve egzama için bitkisel bir kremdir.

Fucidin sodyum Fusidat nedir?

Fucidin krem, sivilce ve ciltte oluşan yaralar için kullanılan kremdir. Tek başına kullanılan krem açık yaralar dışında direkt olarak sorunlu bölgeye uygulanabilir. Özellikle sivilce izleri için oldukça etkili olan krem doktor kontrolünde kullanılması gereklidir.

Fusidas krem nereye sürülür?

FUSİDAS cilt yüzeyine haricen uygulanır. Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: FUSİDAS'ın çocuklarda kullanımı için herhangi bir kısıtlama yoktur.