Taksitli araba alınabilir mi?

İçindekiler:

  1. Taksitli araba alınabilir mi?
  2. Senetle araba almak nedir?
  3. Evkur araba satıyor mu?
  4. Araba taksit nasıl olacak?
  5. Emin Otomotiv kac ayda teslimat?

Taksitli araba alınabilir mi?

Taksitle otomobil satın alma imkanı getirildi. ... Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmeliği'ne göre daha önce taksitle araç satışı yapılamıyordu. Yapılan değişiklikle 60 aya kadar taksitle taşıt satın alınabilecek.

Senetle araba almak nedir?

Senetle araba almanın en önemli avantajlarından biri peşinatsız olarak araç almanızın mümkün hale gelmesidir diyebiliriz. Bu sayede araca biçilen toplam değer belirli taksitlere bölünerek size aylık ödemeler çıkarılır ve sizden herhangi bir peşinat istenmez.

Evkur araba satıyor mu?

evkur adresinde satışlara başlanmıştır. Evkur Binek araç ve kamyonet satışına büyük bir hızla başlamış olup alım satım işlerinde Evkur finans banka kredisi sistemi devreye alınmış ve bu kapsamda beğendiğiniz aracı 24 ay taksitle alabilme olanağı sağlanmıştır.

Araba taksit nasıl olacak?

Otomobil taksitli satış kapsamına dahil edildi. Taşıt satışlarında değerine göre 24 ila 60 arasında taksit yapılabilecek. Perakende ticarette uygulanacak ilke ve kuralları düzenleyen yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Taşıt alırken, değerine göre 24-60 ay arasında taksitlendirme olacak.

Emin Otomotiv kac ayda teslimat?

%5 peşinat ile de katılabileceğiniz 24 ve 36 kişilik gruplarda peşinat durumuna göre 6 ayda teslimat fırsatı.