YTS açılımı nedir?

İçindekiler:

  1. YTS açılımı nedir?
  2. etcBASE ne demek?
  3. Yabancı terörist kavramı nedir?
  4. Yıfy film nedir?
  5. Terörist kavramı nedir?
  6. Yabancı savaşçı ne demek?
  7. Deradikalizasyon nedir?

YTS açılımı nedir?

Türkiye'nin DAEŞ ile mücadelesi ve Yabancı Terörist Savaşçılar (YTS) konusuna yaklaşımı ... Türkiye, DAEŞ için başından beri hedef olmuştur.

etcBASE ne demek?

/etcBASE, tamamen yerli kaynaklarla günümüze kadar geliştirmeye devam ettiği YTS ürününü, sektör bağımsız olarak, tahsilatı geciken kurum alacaklarının, birinci gecikme gününden başlayan ve yasal yolla (icra) tahsilatına kadar uzanan zorlu bir operasyonun uçtan uca yönetimine imkan veren bir "tahsilat platformu" haline ...

Yabancı terörist kavramı nedir?

Alınan kararla yabancı terörist savaşçılar 'terör eylemlerini planlama, hazırlama veya onlara katılma amacıyla vatandaşı olmadığı bir devletin sınırlarına seyahat eden veya silahlı çatışmalar da dahil olmak üzere terörist eğitimi alan veya veren kişiler' olarak tanımlanmıştır (Security Council Resolutions, 18.03.2019).

Yıfy film nedir?

Yify Nedir? Yify Torrents veya YTS olarak da bilinir, biriweb üzerindeki en büyük film torrent sitelerinden. Filmlerden başka bir şey indirmek istiyorsanız, Yify sizin için uygun bir yer değil. Ancak filmler için oldukça basit bir şekilde en iyi torrent sitesi.

Terörist kavramı nedir?

Hükûmetlere veya kuruluşlara göre değişmekle birlikte, terör uygulayan organize çeşitli gruplara terör örgütü; terör uygulayan şahıslara ise terörist ya da yıldırıcı denilmektedir.

Yabancı savaşçı ne demek?

Ancak yabancı savaşçı kavramı üzerine literatürde çeşitli tanımlamalar mevcuttur. ... Malet, iç savaşlarda ayaklanmaya dâhil olan ve çatışan devletle vatandaşlık bağı olmayanları yabancı savaşçı olarak nitelemiştir (Malet, 2013: 9).

Deradikalizasyon nedir?

Deradikalizasyon, bireyin inanç sistemini değiştirme, aşırı ideolojiyi reddetme ve normal değerleri kucaklama sürecidir (Rabasa, Pettyjohn, Ghez and Boucek, 2010.