Pirinç peelingi evde nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Pirinç peelingi evde nasıl yapılır?
  2. Pirinç peeling ne işe yarar?
  3. Pirinç peelingi nasıl uygulanır?
  4. Nivea pirinç peeling nasıl yapılır?
  5. Nivea pirinç peeling ne zaman kullanılır?
  6. Nivea Pürüzsüzleştirici pirinç peeling ne işe yarar?
  7. Nivea pirinç peeling nasıl kullananlar?
  8. Nivea Arındırıcı Peeling kaç dakika bekletilir?
  9. Nivea peeling kremi nasıl kullanılır?

Pirinç peelingi evde nasıl yapılır?

Pirinç maskesi Üç yemek kaşığı pirinci haşladıktan sonra soğumaya bırakın. Pirincin suyunu süzün ve bekletin. Pirinçlerin içerisine birer yemek kaşığı bal ve süt ekleyin. Temizlediğiniz cildinize bu maskeyi uygulayın ve yarım saat bekletin.

Pirinç peeling ne işe yarar?

Cildi tahriş etmeden ölü derilerden arındırır. Siyah noktaları temizler, gözenekleri derinlemesine arındırır ve görünümünü düzenler. Mat görünümlü bir cilt için, ciltteki fazla yağı temizler. Cildin doğal yenilenme sürecini destekler.

Pirinç peelingi nasıl uygulanır?

Süzmüş olduğunuz pirinçleri soğuk su ile yıkayın ve sütü ilave edin. Ardından balı da ilave ederek ve iyice karıştırın. Pirinç maskeniz hazır. Elde ettiğiniz karışımı cildinize uygulayın 15 dakika beklettikten sonra ayırdığınız pirinç suyu ile yüzünüzü yıkayın.

Nivea pirinç peeling nasıl yapılır?

Yüzünüzü ıslatın, göz ve dudak çevresinden uzak tutarak nazikçe masaj ile uygulayın ve durulayın. Haftada 4 kereye kadar kullanabilirsiniz. İçeriğinde aloe verayla harmanlanmış Japonica pirinç tohumları bulunmaktadır.

Nivea pirinç peeling ne zaman kullanılır?

Peeling yoğunlugu karma ciltler için uygundur. Nivea Arındırıcı Organik Pirinç Peeling Nasıl Kullanılır? Yüzünüzü ıslatın, göz ve dudak çevresinden uzak tutarak nazikçe masaj ile uygulayın ve durulayın. Haftada 4 kereye kadar kullanabilirsiniz.

Nivea Pürüzsüzleştirici pirinç peeling ne işe yarar?

İçeriğindeki aloe verayla harmanlanmış organik kaynaklı Japonica pirinç tohumlarıyla derinlemesine peeling yapar. Cildi tahriş etmeden ölü derilerden arındırır. Siyah noktaları temizler, gözenekleri derinlemesine arındırır ve gözenek görünümünü düzenler. Mat görünümlü bir cilt için, ciltteki fazla yağı temizler.

Nivea pirinç peeling nasıl kullananlar?

yapısı jel gibi içinde pirinç tanecikleri var fakat uygulama esnasında cildi çizmiyor rahatsız etmiyor. gerginlik hissi de vermiyor. içinde organik pirinç taneleri var diye yazı vardı alırken ne yalan söyleyeyim kesin tırt bir üründür demiştim ancak kesinlikle değil. yaklaşık yirmi gündür kullanıyorum haftada üç bazen ...

Nivea Arındırıcı Peeling kaç dakika bekletilir?

Yüze uygulanan madde 5 dakika bekletildikten sonra ılık suyla iyice yıkanarak uzaklaştırılmasıdır.

Nivea peeling kremi nasıl kullanılır?

NASIL KULLANILIR ? Haftada 2-3 kez göz ve dudak çevresine getirmeden nemli yüze uygulayın. Ilık suyla durulayın. En iyi sonucu almak için normal ve karma ciltler için geliştirilmiş NIVEA® Aqua Effect ürünleri ile birlikte kullanın.