Among Us ortak görevler hangileri?

İçindekiler:

  1. Among Us ortak görevler hangileri?
  2. Among Us görevleri nedir?
  3. Polus ne demek Among Us?
  4. Among Us nasıl yüklenilir?
  5. Common Task ne demek Among Us?
  6. Among Us kaç milyon indirildi?

Among Us ortak görevler hangileri?

Among Us, heyecan verici ve takım arkadaşlarınızı aldatmaya dayalı oynanışı ile bağımlılık yaratan en başarılı parti oyunlarından biri. “Nasıl Oynanır” rehberimizde de izah ettiğimiz gibi, Among Us oyuncuları her haritada “Mürettebat” ve “Düzenbaz” olmak üzere iki farklı görev üstleniyor.

Among Us görevleri nedir?

En fazla 10 en az ise 4 kişiyle oynanan Among Us, çevrimiçi bir sosyal çıkarım oyunu olarak tanımlanıyor. Uzay temalı bir ortamda ekibin içindeki haini bulmak amacı taşıyan oyunda, hain rolünü üstlenen oyuncu ise rakiplerini öldürmek ve onları kendinin öldürmediğini iddia etmek zorunda.

Polus ne demek Among Us?

Oyunda üç farklı harita bulunur: The Skeld (uzay gemisi), Mira HQ (Karargah binası) ve Polus (gezegen üssü).

Among Us nasıl yüklenilir?

Among us PC nasıl indirilir BlueStacks sayfası da sağ üst köşede bulunan aram butonuna Among us yazarak aratın. Arama sonucun da çıkan uygulamayı indirmek için tıklayın ve oyunu bilgisayarınıza indirin. İndirme işlemi bittikten sonra oyunu oynamaya başlamak için Among us ikonuna tıklayın.

Common Task ne demek Among Us?

Twitch yayıncılarının da oyuna ilgi göstermesi ile Among Us resmen patladı önü alınamadı. Ortak görevler (Common Task), her oyuncuya atanan görevlerdir. Bu görevler Imposter'da da sahte olarak görünür. Aslında oyunun özü çok basit.

Among Us kaç milyon indirildi?

Among Us, geçtiğimiz yıl dünya genelinde en çok indirilen mobil oyun oldu. Apptopia tarafından paylaşılan rakamlara göre, oyunun dünya genelindeki indirme sayısı 264 milyon oldu.