Istanbul Üniversitesi Besyo bölümü nerede?

İçindekiler:

  1. Istanbul Üniversitesi Besyo bölümü nerede?
  2. Auzef Spor Bilimleri mezunu ne iş yapar?
  3. Istanbul Üniversitesi Besyo online başvuru nasıl yapılır?
  4. Istanbul Üniversitesinde Besyo var mı?
  5. Istanbul Üniversitesi Aksis nasıl girilir?

Istanbul Üniversitesi Besyo bölümü nerede?

İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi - Üniversite - Avcılar Kampüsü 34320 İSTANBUL.

Auzef Spor Bilimleri mezunu ne iş yapar?

Programdan mezun olanlar, özel sektörde veya kamuda sporla ilgili birimlerde spor uzmanı ve fitness lideri olarak, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Merkez ve il teşkilatı ile federasyonlarda spor uzmanı olarak, federasyonlar ve spor kulüplerinde antrenör olarak, turizm alanında; su sporları, kara sporları, sosyo- ...

Istanbul Üniversitesi Besyo online başvuru nasıl yapılır?

2020–2021 Eğitim–Öğretim yılında Fakültemizin tüm Lisans Programlarının Özel Yetenek Sınavı ön kayıt başvuru işlemleri, başvuru tarihleri içerisinde kesintisiz bir şekilde http://basvuru.istanbulc.edu.tr/ adresinden online (çevrimiçi) olarak yapılacaktır.

Istanbul Üniversitesinde Besyo var mı?

İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Sınavı ; İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu; 97 kurulmuştur. ... Fakültemiz bünyesinde; lisans düzeyinde Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ve Spor Yöneticiliği olmak üzere üç bölüm bulunmaktadır.

Istanbul Üniversitesi Aksis nasıl girilir?

http://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifre yazılarak sisteme giriş sağlanır. Açılan ekrandan "OBS" butonuna tıklanır.