4 Aylık Kediye ne kadar mama verilmeli?

İçindekiler:

  1. 4 Aylık Kediye ne kadar mama verilmeli?
  2. Kedilere her gün yaş mama verilir mi?
  3. Kedilerin beslenme düzeni nasıl olmalı?
  4. Kedilerde yaş mama zararlı mı?

4 Aylık Kediye ne kadar mama verilmeli?

Whiskas Yavru Kedi Poşet Mamaları 4 aylıktan itibaren yavru kediniz için tek bir lezzetli öğün olarak kullanılabilir. 6 aylık olana kadar yavru kedinize günde 3-4 ödül mama vermeye devam etmelisiniz. Sonrasında, günde 2-4 öğün verebilirsiniz.

Kedilere her gün yaş mama verilir mi?

Kediler, haftada minimum 2 ya da 3 kere bu mamalardan rahatlıkla tüketebilir. Sindirim açısından çeşitli kolaylıklar sağlayan bu mamalar, birçok kedi sahibi tarafından tercih edilmektedir. Sizler de kedilerinize haftada en az 2 ya da 3 kere yaş mama verebilirsiniz.

Kedilerin beslenme düzeni nasıl olmalı?

Yavru kediler yaklaşık 4 aylık olana kadar bir Whiskas® Kitten Pouch, lezzetli bir öğün için mükemmeldir. Yavru kedi 6 aylık olana kadar günde 3-4 öğünle beslenmelidir. Bundan sonra günde 2-4 öğün tavsiye edilir. 12 aylık olduklarında, yavru kediler günde iki öğün şeklinde yetişkin mamaları için hazırdır.

Kedilerde yaş mama zararlı mı?

Besinsel değerleri tam olan yaş veya kuru mamalar, kediler için süreklilikte uygundur ve bazen kedi birini diğerine tercih edebilir. Kediler, kuru mamadan yeterli miktarda su elde edemeyeceği için, mamanın yanında bir kap temiz ve taze suyun bulundurulmasına önem gösterilmelidir.