Hamam böceği jeli kaç günde etki eder?

İçindekiler:

  1. Hamam böceği jeli kaç günde etki eder?
  2. Maxforce hamam böceği jeli nasil kullanilir?
  3. Hamam böceği jeli nereye sıkılır?
  4. Maxforce Fly Bait nasıl kullanılır?
  5. Maxforce Fly Bait 100 gr nasıl kullanılır?
  6. Maxforce sinek ilacı nasıl kullanılır?

Hamam böceği jeli kaç günde etki eder?

Maksimum Etki Maxforce Platin hızlıdır: 3 gün içerisinde popülasyonun P'sini kontrol altına alır. Domino Etkisi sayesinde mükemmel ikincil öldürme özelliğine sahiptir.

Maxforce hamam böceği jeli nasil kullanilir?

Kullanım & Güvenlik Maxforce Platin'i belirlenen hedef alanlarda yüzeylere doğrudan noktalar veya ince bantlar halinde uygulayın. Gözden uzak ve ışık yoğunluğunun düşük olduğu yerlere yerleştirilmelidir. Yem noktalarını çocukların veya hayvanların ulaşamayacağı bir yere yerleştirin.

Hamam böceği jeli nereye sıkılır?

Haşerenin görüldüğü yerlere metrakareye 1 damla şeklinde şırıngadan sıkılarak uygulanır. Dolap içleri, menteşeler, elektronik aletlerin içleri ve motorlarına mutlaka uygulanmalıdır.

Maxforce Fly Bait nasıl kullanılır?

  1. Kullanma Şekli:
  2. Maxforce Fly Bait, iç mekanlarda ve çöp konteynırlarının çevresinde karasinek mücadelesinde kullanılır.
  3. Spreyleme Yöntemi: 125 g ürünü 1 L su içerisinde eritiniz. Homojen solüsyon elde edinceye kadar karıştırınız ve yukarıdaki tabloya göre uygulayınız.

Maxforce Fly Bait 100 gr nasıl kullanılır?

Maxforce Fly Bait, iç mekanlarda ve çöp konteynırlarının çevresinde karasinek mücadelesinde kullanılır. Hem yemle (beslenen karasineklere) yeme, hem de (uygulama yapılan yüzeylere konan karasineklere) temas ile etki etmektedir. Ergin karasinek mücadelesinde su ile seyreltildikten sonra spreyleme yöntemi ile kullanılır.

Maxforce sinek ilacı nasıl kullanılır?

Ergin karasinek mücadelesinde su ile seyreltildikten sonra spreyleme yöntemi ile kullanılır. Spreyleme Yöntemi: 125 g ürünü 1 Litre su içerisinde eritiniz. Homojen solüsyon elde edinceye kadar karıştırınız. Ayrıca direk yere serperek zemine uygulanabilir.