Profdr Mehmet Said Hatiboğlu kimdir?

İçindekiler:

  1. Profdr Mehmet Said Hatiboğlu kimdir?
  2. Said Hatipoğlu Ne doktoru?
  3. Mehmet Said Hatipoğlu kaç yaşında?
  4. Nihat Hatipoğlu'nun kaç kızı var?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu kimdir?

İlahiyat Profesörü, Araştırmacı Yazar, Akademisyen İlk ve ortaokulu Burdur'da okudu. Lise eğitimine İzmir Atatürk Lisesi'nde başladı ve Antalya'da bitirdi. Ankara Üniversitesi İlâhiyat Fakültesini bitirdikten (1958) sonra1959 başında Prof.Dr.

Said Hatipoğlu Ne doktoru?

1975'te Uşak İmam-Hatip Lisesi'ni ve Uşak Lisesi'ni bitirdi. 1981 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni tamamladı. Aynı Fakültede Hadis Ana Bilim dalında Kur'an-ı Kerim'in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü adlı çalışmasıyla doktor, 2000 yılında da Doçent oldu. 2012 yılında ise Profesör oldu.

Mehmet Said Hatipoğlu kaç yaşında?

Mehmed Said Hatiboğlu 1933 yılında Burdur'da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini Burdur'da, lise öğrenimini ise İzmir'de tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olmuştur. 1962 yılında doktor, 1967 yılında doçent, 1978 yılında ilahiyat profesörü unvanını almıştır.

Nihat Hatipoğlu'nun kaç kızı var?

Nihat Hatipoğlu'nun ailesi, çocukları ve eşi ise merak konusu oldu. 65 yaşında olan Nihat Hatipoğlu aslen Diyarbakırlı, eşi ise Emel Hatipoğlu. Nihat Hatipoğlu'nun 3 oğlu var, kızı yok. Hoş sohbeti, güler yüzü ve verdiği bilgiler ile ekranların en sevilen ilahiyatçısı olan Nihat Hatipoğlu'nun hayatı merak ediliyor.