Isolate protein tozu nedir?

İçindekiler:

  1. Isolate protein tozu nedir?
  2. Izole protein tozu ne işe yarar?
  3. Protein tozu izole mi konsantre mi?
  4. Protein içeceği evde nasıl yapılır?

Isolate protein tozu nedir?

İzole kelimesi kelime anlamı olarak "yalıtılmış" demektir. İzole Protein dediğimiz supplement türü ise yalıtılmış protein tozu anlamına gelir. Peki nedir bu yalıtılmış protein tozu. Yüksek protein oranına sahiptir bu duruma nazaran Karbonhidrat, Laktoz ve Yağ bakımından ise yalıtılmıştır.

Izole protein tozu ne işe yarar?

İzole whey proteini, antrenman öncesi ve sonrası kullanım için çok uygundur çünkü hızlıca kana karıştığı için kaslara ihtiyacı olduğu besin desteğini sağlar ve kasların iyileşmesini hızlandırarak, gelişmelerine de yardımcı olur.

Protein tozu izole mi konsantre mi?

Whey protein konsantresi ortalama %30 ile %85 arası protein içermektedirler. İzole Whey Proteini ise %90-%95 arası bir protein değerine sahiptirler. Kıyaslama söz konusu ise protein değeri daha yüksek olan izole whey'i seçmek daha mantıklıdır.

Protein içeceği evde nasıl yapılır?

1. Tarif
  1. Tarif. Malzemeler. 2 Yumurta Akı 1 Yumurta Sarısı Yarım Çorba Kaşığı Lor Peyniri. 300 ml Süt. 2 Adet Muz. Bal ya da Pekmez (İsteğe Göre) Hazırlama. Tüm malzemeyi blendere koyup karıştırıyoruz. Dilerseniz blendere bal ya da pekmez ekleyerek karıştırabilirsiniz. İşte proteinli içeceğimiz hazır. ...
  2. Tarif.
BE