Halkalı Edirne tren fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Halkalı Edirne tren fiyatları ne kadar?
  2. Halkalı Uzunköprü tren var mı?
  3. Halkalı Kapıkule treni çalışıyor mu?
  4. Halkalı Edirne arası trenle kaç saat?
  5. İstanbul Edirne arası tren var mı?
  6. Halkalı Çerkezköy treni çalışıyor mu?
  7. Halkalı Kapıkule tren ne zaman açılacak?
  8. Çerkezköy istanbul arası trenle kaç saat?
  9. Edirne İstanbul arası trenle kaç saat?
  10. Halkalı Edirne yolcu treni çalışıyor mu?

Halkalı Edirne tren fiyatları ne kadar?

Kapıkule-Halkalı seferinde tam bilet 28 lira, indirimli 24 lira olarak düzenlendi.

Halkalı Uzunköprü tren var mı?

Bu trenler İstanbul > Uzunköprü (Edirne) > İstanbul arasında her gün işlerler. ... İstanbul Halkalı Edirne Uzunköprü tren yolculuğu yaklaşık 3 saat sürmektedir.

Halkalı Kapıkule treni çalışıyor mu?

Halkalı Kapıkule Tren Güzergahı Bu trenler İstanbul – Edirne – İstanbul arasında her gün işlerler. Halkalı > Çerkezköy > Kapıkule, Kapıkule > Çerkezköy > Halkalı ve Çerkezköy > Halkalı, Halkalı > Çerkezköy güzergahlarında hizmet vermektedir.

Halkalı Edirne arası trenle kaç saat?

Bu yolculuk ortalama 4 saat 9 dk sürmektedir. Bölgesel tren Pulman vagon TCDD bilet fiyatları tam 28 TL dir. Edirne'den İlk tren 07:39 saatinde hareket etmektedir. Halkalı'dan ise ilk tren 18:00 saatinde hareket etmektedir.

İstanbul Edirne arası tren var mı?

Edirne İstanbul Tren Güzergahı Bu trenler İstanbulEdirneİstanbul arasında her gün işlerler. Halkalı > Çerkezköy > Kapıkule, Kapıkule > Çerkezköy > Halkalı ve Çerkezköy > Halkalı, Halkalı > Çerkezköy güzergahlarında hizmet vermektedir.

Halkalı Çerkezköy treni çalışıyor mu?

Halkalı Çerkezköy Arası Halkalı Bölgesel Trenler ile Her gün karşılıklı seferler düzenlenir. Çerkezköy istasyonundan gün içinde ilk tren hareket saati Sabah 10:11 Halkalı şehrinden 08:40 saatinde kalkış yapmaktadır.

Halkalı Kapıkule tren ne zaman açılacak?

Halkalı-Kapıkule Demir Yolu 2023'te hizmete açılacak! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Hattı inşaatında şimdiden yüzde 10'luk ilerleme gerçekleştiğini belirtti.

Çerkezköy istanbul arası trenle kaç saat?

Çerkezköy istasyonundan gün içinde ilk tren hareket saati Sabah 10:11 Halkalı şehrinden 08:40 saatinde kalkış yapmaktadır. Çerkezköy Halkalı tren seferleri: iki şehir arası TCDD ye ait 1 Bölgesel tren ile 2 sefer yapılmaktadır. Bu yolculuk 98 km olup yaklaşık 1 saat 29 dk sürmektedir.

Edirne İstanbul arası trenle kaç saat?

Bu yolculuk ortalama 4 saat 9 dk sürmektedir. Bölgesel tren Pulman vagon TCDD bilet fiyatları tam 28 TL dir. Edirne'den İlk tren 07:39 saatinde hareket etmektedir. Halkalı'dan ise ilk tren 18:00 saatinde hareket etmektedir.

Halkalı Edirne yolcu treni çalışıyor mu?

Bu trenler İstanbul > Edirne > İstanbul arasında her gün işlerler. Halkalı > Çerkezköy > Kapıkule, Kapıkule > Çerkezköy > Halkalı ve Çerkezköy > Halkalı, Halkalı > Çerkezköy güzergahlarında hizmet vermektedir.