Ataşehir istanbul'un hangi kıtasında?

İçindekiler:

  1. Ataşehir istanbul'un hangi kıtasında?
  2. Ataşehir mahallesi nereye bağlı?
  3. Batı Ataşehir hangi semtte?
  4. Elazığ Ataşehir Mahallesi hangi ilçede?
  5. Istanbul Ataşehir hangi semtte?
  6. Ataşehir'e hangi metrobüs durağı yakın?
  7. Kadıköy Anadolu yakasında mı?

Ataşehir istanbul'un hangi kıtasında?

İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan ilçeleri arasında yer alan Ataşehir, 2008 yılında ilçe statüsüne kavuşmuştur.

Ataşehir mahallesi nereye bağlı?

Ataşehir Mahallesi 38.483818 enlem ve 27.061754 boylamda yer almaktadır. Çiğli ilçesine bağlıdır. Ataşehir Mahallesi haritası İzmir ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Batı Ataşehir hangi semtte?

Ataşehir ilçesinin batı kısmında yer almaktadır. Arazilerin uygun olması sonucu, inşaat firmalarının bu bölgede konut ve ofis projelerini hayata geçirmesi ile Batı Ataşehir kavramı ortaya çıkmıştır.

Elazığ Ataşehir Mahallesi hangi ilçede?

ELAZIĞ ili MERKEZ ilçesi (MERKEZ beldesine) bağlı ATAŞEHİR mahallesinin bağlı olduğu belediyenin niteliği İL MERKEZİ'dir.

Istanbul Ataşehir hangi semtte?

Ataşehir, İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan bir ilçedir. İstanbul'un doğu yarısında, Kocaeli Yarımadası'nın batı kısmında yer alan ilçenin denize kıyısı yoktur. 2008 yılında Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar'dan bâzı mahallelerin içine katılmasıyla ilçe statüsü kazanarak İstanbul'un 39 ilçesinden biri olmuştur.

Ataşehir'e hangi metrobüs durağı yakın?

Metrobüs ile gelecekseniz, Uzunçayır metrobüs durağında inerek; Ataşehir otobüs ve minibüslerini kullanabilir ve Ataşehir'e ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kadıköy Anadolu yakasında mı?

Kadıköy İstanbul'un Anadolu yakasındadır. ... Doğusunda Maltepe ilçesi, batısında İstanbul Boğazı, ve Marmara Denizi, kuzeyinde Üsküdar ve Ataşehir ilçeleri, güneyinde Marmara Denizi ile çevrilidir.