Manisa otobüsler kaçta başlıyor?

İçindekiler:

  1. Manisa otobüsler kaçta başlıyor?
  2. Manisa hafta sonu belediye otobüsleri çalışıyor mu?
  3. Tam kapanmada şehir içi otobüsler çalışıyor mu?
  4. Tam kapanmada minibüs var mı?
  5. Tam kapanmada iett çalışıyor mu?

Manisa otobüsler kaçta başlıyor?

Manisa'da şehir içi ulaşım otobüs ve taksiyle mümkündür. Sabah 07.00'den akşam saat 22.00'ye kadar hizmet veren otobüsleri indirimli kullanmak için Manisa Kart temin edebilirsiniz.

Manisa hafta sonu belediye otobüsleri çalışıyor mu?

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 1 Aralık itibariyle başlayan, hafta içi saat 21.00 ile 05.00 arası; hafta sonu ise kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla toplu taşıma hizmeti yürütülemeyeceği için sağlık çalışanlarının mağdur olmaması amacıyla harekete geçti.

Tam kapanmada şehir içi otobüsler çalışıyor mu?

Tam kapanmada otobüs, minibüs, metrobüs, metro çalışıyor. Şehir içi toplu ulaşım araçlarının (metrobüs, metro, otobüs, dolmuş, taksi vb.) sürücü ve görevlileri de yasaktan muaf tutuluyor.

Tam kapanmada minibüs var mı?

METRO, METROBÜS, OTOBÜS, MİNİBÜS VE TRAMVAY ÇALIŞIYOR MU? Tam kapanma sürecinde toplu ulaşım seferleri ile ilgili bir kısıtlama bulunmuyor. ... En güzel sefer saatleri için bulunduğunuz ildeki toplu ulaşım ağının sefer saatleri kontrol edilebilir. Bu süreçte yine taksiler ve dolmuşlarda çalışan araçlar arasında bulunacak.

Tam kapanmada iett çalışıyor mu?

17 gün boyunca uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması sırasında İETT seferleri Cumartesi tarifesine göre yapılacak. Kısıtlama boyunca çalışmak zorunda olan vatandaşlarımız için sabah ve akşam seferler sıklaştırılacak.