Apple HomePod ne kadar?

İçindekiler:

  1. Apple HomePod ne kadar?
  2. Apple HomePod mini nedir?
  3. HomePod mini ne zaman çıkacak?
  4. iPhone home kit nedir?
  5. iPhone 8 hoparlör nasıl temizlenir?
  6. iPhone hoparlör patlak olduğu nasıl anlaşılır?
  7. iPhone ev uygulaması ne işe yarıyor?
  8. Apple Home uygulaması nedir?
  9. iPhone hoparlör neden cızırtı yapar?
  10. Ev denetimi iPhone ne demek?
  11. iPhone ev aksesuarları nasıl kullanılır?
  12. HomeKit ayarı nasıl yapılır?

Apple HomePod ne kadar?

HomePod Apple Store'lar, apple.com, Apple Store uygulaması ve belirli Apple Yetkili Bayilerinde 349 ABD Doları Apple perakende satış fiyatıyla satılmaktadır.

Apple HomePod mini nedir?

Apple, HomePod mini'yi tanıttı: Muhteşem bir ses kalitesine sahip güçlü akıllı hoparlör. ... “HomePod mini, bir Apple aygıtı olan herkes için mükemmel akıllı hoparlördür. Müzik dinlemek, gelen aramaları yanıtlamak veya kişiselleştirilmiş dinleme önerileri sağlamak için iPhone ile mükemmel şekilde çalışıyor.

HomePod mini ne zaman çıkacak?

Beyaz ve Uzay Grisi renkleriyle kullanıma sunulan HomePod Mini, 99 dolardan alıcılarla buluşacak. HomePod Mini 6 Kasım tarihinde siparişe açılacak ve teslimat ise 16 Kasım'dan itibaren başlayacak.

iPhone home kit nedir?

HomeKit, Apple'ın son duyurduğu akıllı ev uygulamasıdır. iOS 10 ve watchOS 3 ile gelen yeni Home App güncelleştirmesi sayesinde, artık iPhone, iPad ve Apple Watch da kullanılabiliyor. Home app uyguluması da geliştiricilerin yeni donanımlar geliştirmesine olanak sağlıyor.

iPhone 8 hoparlör nasıl temizlenir?

Hoparlörü fırçalamak için yumuşak kıllı bir diş fırçası kullanabilirsin. Hoparlörün kıyısında köşesinde biriken kirleri çıkarmak için basınçlı hava spreyi kullanabilirsin. Son olarak da hoparlörün içindeki veya etrafındaki yapışkan maddeleri temizlemek için yapışkan bant kullanabilirsin.

iPhone hoparlör patlak olduğu nasıl anlaşılır?

Hoparlörün patladığı genelde telefonun herhangi bir uygulaman çıkardığı ses ile ya da müzik dinlerken anlaşılır. Eğer sesli çağrı dışında telefon hoparlöründe parazit ya da cızırtı gibi sesler varsa hoparlör patlamış olabilir.

iPhone ev uygulaması ne işe yarıyor?

Ev uygulaması ; ışıklar, kilitler, akıllı TV'ler, termostatlar, panjurlar, akıllı prizler ve güvenlik kameraları gibi HomeKit özellikli aksesuarları denetlemenin ve otomatikleştirmenin güvenli bir yolunu sunar.

Apple Home uygulaması nedir?

Bir uygulama. Ev uygulamasını kullanarak, seçtiğiniz uyumlu aksesuarların tümünü tek bir yerden kolayca ayarlayabilir ve kontrol edebilirsiniz. Tüm dünyada 100'den fazla marka HomeKit ile uyumlu aksesuarlar sunmak için çalışıyor ve kullanabileceğiniz aksesuarların sayısı her geçen gün artıyor.

iPhone hoparlör neden cızırtı yapar?

Hoparlörde sorun yaşanmasının en büyük 2 sebebi zamanla sıvı – nem teması sonrasında oksitlenme ve hoparlör deliklerinden kaçan toz, kir ve benzeri partiküllerin hoparlöre zarar vermesidir. Her ikisi sorunda da tek çözüm yolu arızalı olan parçanın değiştirilmesidir.

Ev denetimi iPhone ne demek?

Başkalarını evinizi denetlemeye davet edebilir, bu kişilerin izinlerini düzenleyebilir ve evinizi her yerden denetlemelerine olanak sağlayabilirsiniz. Üstelik bunların tümünü Ev uygulamasından gerçekleştirebilirsiniz.

iPhone ev aksesuarları nasıl kullanılır?

Bir aksesuarın atandığı odayı değiştirme Oda'ya dokunun, sonra bir oda seçin. Ev sekmesine aksesuarı eklemek için Favorilere Dahil Et'i açın. simgesine dokunun, Ekranı Düzenle'ye dokunun, yukarı kaydırın, sonra aksesuar düğmelerini istediğiniz yerleşime sürükleyin. İşiniz bittiğinde Bitti'ye dokunun.

HomeKit ayarı nasıl yapılır?

iPhone, iPad veya iPod touch'ta aksesuarı basılı tutun. Mac'te, aksesuarı çift tıklayın. Aşağı kaydırın ve Oda'ya dokunun veya bu seçeneği tıklayın. Bir oda seçin ve kaydetmek için simgesine dokunun veya simgeyi tıklayın.