Midyeci Ahmet'in kaç tane şubesi var?

İçindekiler:

  1. Midyeci Ahmet'in kaç tane şubesi var?
  2. Midyeci Ahmet ne zaman bedava?
  3. Midyeci Ahmet nasil meshur oldu?
  4. Midyeci Ahmet ticket geçiyor mu?

Midyeci Ahmet'in kaç tane şubesi var?

Bugün 11 adet şubesi bulunan ve İstanbul ile birlikte İzmir, Antalya, Kocaeli ve Ankara'da da hizmet veren Midyeci Ahmet, aynı zamanda Lord of Mussels isimli pizzacının da sahibidir.

Midyeci Ahmet ne zaman bedava?

Doğum gününü Dünya Midye Günü ilan eden Midyeci Ahmet, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 8 Nisan Dünya Midye Günü'nde tüm şubelerinde yaklaşık 12 ton midyeyi ücretsiz ikram edecek. 8 Nisan olan doğum gününü Dünya Midye Günü olarak ilan eden Ahmet Çiçek, tüm şubelerinde ücretsiz midye dağıtacak.

Midyeci Ahmet nasil meshur oldu?

İlk başlarda sadece ailesinin yaptığı midyeleri satarken, 14-15 yaşından itibaren midyenin mutfağına o da girmiştir. ... Midyeci Ahmet, Beyoğlu'nda bulunan Rum ve Ermeni arkadaşlarından ise midyenin yapımıyla alakalı küçük öneriler almış, bu önerilerle lezzetini değiştirerek böyle bir tat yakalamış.

Midyeci Ahmet ticket geçiyor mu?

Midye Dolma & Yarım Ekmek Kokoreç - Midyeci Ahmet / İstanbul ( Bahşeşehir Üniversitesi Yanı - Beşiktaş ) 🕦Çalışma Saatleri 12:00-03: 297 95 20 💵 Yarım Ekmek Kokoreç 10 TL 💵 1 TL / Adet 🍹Alkolsüz Mekan 🚴 Paket Servis Var 💳 Sodexo, Multinet, Ticket Yok @midyeci_ahmet.