Imam çağdaş bayilik veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Imam çağdaş bayilik veriyor mu?
  2. Çağdaş markette alkol satılıyor mu?
  3. Çağdaş Market online alışveriş var mı?
  4. Çağdaş global inşaat kimin?
  5. İmam Çağdaş baklava kaç günde gelir?

Imam çağdaş bayilik veriyor mu?

Dilerseniz www.imamcagdas.com sitemiz üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Franchising Veriyor Musunuz? - Franchising verilmemektedir. ... Ancak özel sipariş üzerine üretildiği için 03 telefon hattımız üzerinden veya [email protected] mail adresinden sipariş verebilir bilgi alabilirsiniz.

Çağdaş markette alkol satılıyor mu?

Ankara Emek 10. Cadde'ye yeni açılan Çağdaş market (yanılmıyorsam 2-3 ay olmuştur açılalı) açıldığı günden beri alkol satışı yapıyor ki bunda anormal bir şey de yok, ürün portföyünde olan ürünler ve politikası da bu yönde, seve seve alışveriş yapıyorduk.

Çağdaş Market online alışveriş var mı?

Çağdaş Market hafta sonu indirimleri adı altında yaptığı çeşitli indirim ve kampanyaları firmanın kendi Çağdaş Market Online internet sitesinde bulmak mümkündür. Ayrıca Çağdaş Sanal Market ile online alışveriş yapma imkanız bulunmaktadır.

Çağdaş global inşaat kimin?

Ticaret hayatına yaklaşık 40 yıl önce limon satarak adım atan Yüksel Çağlar tarafından kurulan Çağdaş İnşaat, tedarikçilerinde aradığı ürün ve hizmet kalitesini bulamayınca el attığı iş kolları ve kurduğu kardeş şirketler ile bugün holding çatısı altında hizmet veriyor.

İmam Çağdaş baklava kaç günde gelir?

Müşterilerimizin imamcagdas.com adresinden saat 16:00'dan önce vereceği siparişler Yurtiçi Kargo ile aynı gün içinde kargoya verilir. Teslimat adresinin Gaziantep'e olan uzaklığına göre kargo şirketi 1-2 işgünü içerisinde siparişinizi size ulaştıracaktır.