Borusan kargo kaç günde gelir?

İçindekiler:

  1. Borusan kargo kaç günde gelir?
  2. Borusan Lojistik kimdir?
  3. Borusan Lojistik ne taşır?
  4. Borusan Lojistik Genel Müdürü kim?
  5. Borusan Lojistik Kurumsal mı?
  6. Borusan Holding ne üretiyor?
  7. Bryat kime ait?
  8. Borusan Lojistik kaç çalışanı var?

Borusan kargo kaç günde gelir?

Standart olarak verilen teslimat süresi 2 iş günüdür. Beyaz eşya siparişleriniz de ise saat 16:00 ' a kadar verilen siparişlerin işlemi aynı gün yapılır ertesi gün BORUSAN Lojistik şirketi ile size en yakın Arçelik yetkili servisine teslim olur. Ürünün servise ulaşma süresi en geç 1 haftadır.

Borusan Lojistik kimdir?

Borusan Lojistik, 1973 yılından bu yana Borusan Grubu'na bağlı ve grup dışındaki farklı şirketlere hizmet veren Boru Nakliyat, Bortrans ve Borusan Dağıtım'ın tek çatı altında yeniden yapılanması ile kuruldu. ... Borusan Lojistik'te halen 557 çalışan ve 13 stajyer görev yapıyor.

Borusan Lojistik ne taşır?

1973 yılında kurulan Borusan Lojistik yurt içi taşımacılık kapsamında depolama, gümrükleme, yurt içi karayolu taşıma, özel dağıtım, proje ve ağır taşımacılık, parsiyel taşımacılık, oto taşımacılığı, dağıtım araç stoklama ve sevk öncesi araç kontrol (PDI) hizmetleri sunar.

Borusan Lojistik Genel Müdürü kim?

Borusan Lojistik Hizmetleri Genel Müdürlük pozisyonuna Serdar Erçal atandı.

Borusan Lojistik Kurumsal mı?

1973'ten beri “entegre lojistik hizmet sağlayıcı” olarak sektörümüzde lideriz.

Borusan Holding ne üretiyor?

Borusan Holding, Türkiye ve dünya çapında çelik, distribütörlük, enerji ve lojistik alanlarında faaliyet gösteren İstanbul merkezli şirketler topluluğudur. Asım Kocabıyık tarafından 1944'te kurulan topluluk 10'dan fazla şirketle, 12 farklı ülkede yaklaşık 7,500 kişiye istihdam sağlamaktadır.

Bryat kime ait?

Borusan Teknolojik Yatırımlar Holding A.Ş.

Borusan Lojistik kaç çalışanı var?

Bugün istihdam sağladığımız 3500 kişi ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Borusan Lojistik olarak sunduğumuz hizmetler 4 ana başlıkta toplanıyor: Üçüncü Parti (3PL) Lojistik hizmetleri, Proje Lojistiği hizmetleri, Uluslararası Taşımacılık hizmetleri ve Liman İşletmeciliği hizmetleri.