Türk Telekom ücretsiz Wi-Fi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom ücretsiz Wi-Fi nasıl kullanılır?
  2. Türk Telekom WiFi 1 GB bonus nasıl kullanılır?
  3. Wifi üzerinden arama nedir?
  4. VoLTE ve Wifi arama nedir?
  5. Wifi araması nasıl yapılır Samsung?
  6. WiFi 1 GB paketi nedir?

Türk Telekom ücretsiz Wi-Fi nasıl kullanılır?

Türk Telekom Aboneleri için Türk Telekom WiFi Hizmetine Giriş Türk Telekom WiFi isim ve logosunu gördüğünüz kablosuz internet servis noktasında cihazınızın kablosuz internet (Wireless) özelliğini açınız. Kablosuz ağlardan (SSID) “Turk Telekom WiFi”ı seçiniz. Herhangi bir ağ şifresi sorulmadan bağlantı yapılacaktır.

Türk Telekom WiFi 1 GB bonus nasıl kullanılır?

Nasıl Faydalanırım? Kampanya kapsamında 6 ay boyunca geçerli aylık 300 WiFi kullanım dakikası hediyesinden yararlanmak için SELFY WIFIyazıp 5060'a göndererek gerekli kullanıcı adı ve şifreyi alman yeterli. Kampanyadan Türk Telekom WiFi noktalarının bulunduğu yerlerde yararlanabilirsin.

Wifi üzerinden arama nedir?

Wi-Fi ile Arama özelliği, hücresel kapsama alanının çok dar olduğu veya hiç bulunmadığı yerlerde Wi-Fi bağlantınız olduğunda telefon araması yapmanıza veya almanıza olanak sağlar.

VoLTE ve Wifi arama nedir?

Aynı anda veri ile ses kullanımına olanak tanıyan bir 4.5G hizmeti diyebiliriz. HD kalitede görüşmeler yapmayı sağlayan Voice Over LTE (Volte) servisi, ülkemizdeki telefon operatörlerinin verdiği bir telekomünikasyon servisidir. iPhone ve Android telefon modellerinde volte hizmetine geçmek mümkün ve kolaydır.

Wifi araması nasıl yapılır Samsung?

Galaxy cihazında Wi-Fi araması özelliğini nasıl...
  1. 1 Menüden Ayarlar öğesine dokunun.
  2. 2 Bağlantılar sekmesine dokunun.
  3. 3 Wi-Fi Araması seçeneğini aktif duruma getirin. Wi-Fi Araması özelliği Model, Sürüm ve Operatöre göre değişkenlik göstermektedir.

WiFi 1 GB paketi nedir?

Bu kampanyadan faydalanabilmek için ise Türk telekom'un resmi sayfasından ya da mobil uygulamasından kredi kartı ya da banka kartı kullanarak 30 TL üzeri yüklemeler için 7 gün geçerli 1 GB 30 TL altı yüklemeler içinde 1 gün geçerli yani 24 saat süreli 1 GB internet kazanabilirsiniz.