Partner grup nedir BİM?

İçindekiler:

  1. Partner grup nedir BİM?
  2. BİM indirim günleri ne zaman?
  3. BİM kaç bölge şirketi?
  4. A 101 indirim gunu ne zaman?
  5. PL marka nedir?
  6. BİM neden siyah oldu?
  7. Emin sucuk kimin?

Partner grup nedir BİM?

Partner Group. PARTNER GROUP, “Pazarlama İletişimi” alanında entegre projeleri tasarlar ve uygular. ... Tüm bu ihtiyaç ve beklentilere bir “iletişim danışmanı” olarak yaklaşır ve çözümler geliştirir.

BİM indirim günleri ne zaman?

Her hafta yenilenen Bim aktüel kataloğundaki ürünler, Salı ve Cuma günleri satışa çıkar. Salı günleri ağırlıklı olarak gıda ürünleri ve deterjan indirimlerine rastlayabilirsiniz. Beyaz eşya, elektronik ve mobilya kampanyaları için de Cuma günlerini bekleyebilirsiniz.

BİM kaç bölge şirketi?

BİM Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi 'te kurulmuş olup Eylül 1995'te faaliyetlerine başlamıştır. bazda 62 bölge genel müdürlüğü ve 7.713 (31.12.2018 – 7.478) mağazası bulunmaktadır. Şirket, 2015 yılında FİLE adı ile tüketicilerini yeni ve farklı bir satış modeli ile buluşturmuştur.

A 101 indirim gunu ne zaman?

Her hafta Perşembe günleri geçerli olan A 101 indirimleri yoğun ilgi görüyor.

PL marka nedir?

Private Label (Özel Marka), bir şirket ya da perakendeci tarafından farklı bir marka adı altında tasarlanan ve üretilen ürünlerdir. Beyaz etiket olarak da adlandırılan özel markalı ürünler, bir markanın ürünlerini gerçek üreticinin kim olduğunu bilmeden pazarlamasına ve satmasına izin verir.

BİM neden siyah oldu?

BİM şubeleri mavi renkten siyah renk konseptine döndü. Bu durum sadece yeni açılan şubeler ve tadilat olacak olan şubeler için geçerli olacak. BİM sonrasında A101 şubeleri de siyah renklerde görülmeye başlandı. Yine bu şubelerde konsept değişikliği sebebiyle siyah renk olarak açılmaya başlanmıştır.

Emin sucuk kimin?

🔬#KimÜretiyor BİM'de Emin markasıyla satılan ve Et ve Süt Kurumu'nca söz konusu ihale sonrasında imzalanan sözleşme kapsamında temin edilen Dana Kıyma'nın Namet Gıda San. ve Tic. A.Ş. tarafından üretildiğini görüyoruz. 🔸Şartname gereği ürünler 500 gr.'lık ambalajlarda taze olarak satışa sunuluyor.