Turbo motor hangi araçlarda var?

İçindekiler:

  1. Turbo motor hangi araçlarda var?
  2. Infiniti VC turbo motor nedir?
  3. VC turbo nedir?
  4. VC motor nedir?
  5. Atmosferik nedir ne işe yarar?

Turbo motor hangi araçlarda var?

1.0 Turbo Benzinli Otomobil Modelleri
  • 1.Hyundai i20 1.0 T-GDI. ...
  • 2.Audi A3 1.0 TFSI. ...
  • 3.Dacia Logan MCV / Dacia Sandero. ...
  • 4.Ford B-Max/C-Max. ...
  • 5.Ford Focus 1.0 GTDI. ...
  • 6.Kia Rio 1.0 TGDI.
BE

Infiniti VC turbo motor nedir?

Yeni INFINITI QX50'deki VC-Turbo teknolojisi, içten yanmalı motor tarihinde yeni bir sayfa açıyor. 20 yıldan uzun süren geliştirme çalışmaları sonucunda, Yeni INFINITI QX50'nin 4 silindirli 2.0 litrelik turbo beslemeli benzinli VC-Turbo motoru, 5600 d/d'de 268 HP güç ve 4400 d/d'de 380 Nm tork üreterek, hem kendi ...

VC turbo nedir?

VC-Turbo motor, içten yanmalı güç aktarım mekanizması teknolojisinde devrim niteliğinde bir yenilik sunuyor. ... Infiniti, dünyanın ilk değişken kompresyon (Sıkıştırma) oranına sahip ve şimdiye kadar yaratılmış en gelişmiş içten yanmalı motor olan VC-Turbo'yu (Değişken Kompresyon-Turbo besleme) tanıttı.

VC motor nedir?

V tipi motor, silindirlerin krank şaftı üzerinde "V" şeklinde iki sıra halinde dizildiği motor tipi. Sıralı tip motorlara göre daha yüksek bir güç/hacim oranına sahip olan bu tip motorlar nispeten yüksek performans gereken uygulamalarda kullanılırlar.

Atmosferik nedir ne işe yarar?

Atmosfer canlı yaşamının devamını sağlayan doğal bir ortamdır. Atmosfer olmasaydı dünyada neler olacağını aşağıda sizlere listeledik; - Atmosferin olmadığı durumda güneşten gelen zararlı ışınlarda dünyaya ulaşırdı. - Bunlar dışında atmosferin olmaması durumunda sıcaklık değişimleri görülürdü.