Pantolon türleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Pantolon türleri nelerdir?
  2. Erkek pantolon türleri nelerdir?
  3. Bol pantolon modeline ne denir?
  4. Kargo pantolon kumaşı nedir?
  5. Geniş paça kot pantolona ne denir?
  6. Kargo pantolon erkek nedir?
  7. Kargo pantolona ne denir?
  8. Kısa pantolona ne ad verilir?
  9. Italyan paça nedir?

Pantolon türleri nelerdir?

Kumaş pantolonlar: Pamuk, polyester ve yünden üretilen pantolonlardır. Pantolon etek: Paçaları etek kadar geniş olan ve etek görünümü veren pantolonlardır. Kapri pantolonlar: Diz altında boyu olan kumaş ya da kot pantolon türüdür. Şalvar pantolonlar: Türk geleneksel kıyafetinin modernize edilmiş şeklidir.

Erkek pantolon türleri nelerdir?

Erkek Pantolon Türleri İsimleri – 6 Tip Pantolon!
  • #1. Chino Pantolon.
  • #2. Kargo Pantolon.
  • #3. Jean Pantolon.
  • #4. İplikli Pantolon.
  • #5. Yün Pantolon.
  • #6. Kadife Pantolon.

Bol pantolon modeline ne denir?

Palazzo: Bacakların başladığı yerden, pantolonun paçasına kadar gittikçe bollaşan model.

Kargo pantolon kumaşı nedir?

Her bedene uygun olarak tasarlanmış bir modeldir. Kumaş olarak pamuklu ve elastan kullanılır. Böylelikle yaz ve kış ayarlında daha rahat kullanabilirsiniz.

Geniş paça kot pantolona ne denir?

eskilerin modası olan relaxed kesim, günümüzde çok sık olmasa da geçerliliğini korumaktadır. bir nev-i baba pantolonu diyebileceğimiz tarzdır. komple geniş olan paçaları bol bol olan genellikle kilolu dönemlerde giyilen tercih edilen hayat kurtaran bir pantolondur.

Kargo pantolon erkek nedir?

Erkek kargo pantolon ilk olar 1938 yılında İngiliz askerlerinin cephede daha rahat hareket etmesi için tasarlanan modeldir. Günümüzde ise modernleşerek daha şık olarak piyasa sunuldu. Erkek kargo pantolon üst kısımları bol alt kısımlarına inildikçe daralır. Sağında ve solunda diz hizasında geniş cepler bulunur.

Kargo pantolona ne denir?

Bu pantolonlar ilk olarak 1938 yılında İngiliz askerlerinin cephede harita ve ilk yardım malzemesi gibi araçlara kolay ulaşması amacıyla dikilmiş kıyafetlerdi. Eşyaların taşınması sebebiyle bunlara kargo cepleri denilmişti. ... Bu tasarımın adı 'paraşütçü pantolonu' idi.

Kısa pantolona ne ad verilir?

şort.

Italyan paça nedir?

İtalyan kesim pantolon, gömlek ve ceketler genelde dar kesimdir. Giydiğiniz takım elbise bedeni saran, vücuda tam oturan ve ceket boyları diğerlerine kıyasla kısa olan modellerdir. Genelde üçgen vücut tipleri için ideal kesim modellerdir. ... Pantolonların paça boyu kısa ve dardır.