Mustela Maternite krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Mustela Maternite krem ne işe yarar?
  2. Mustela çatlak yağı nasıl kullanılır?
  3. Mustela Vergetures Stretch Marks ne işe yarar?
  4. Vergetures Stretch Marks ne demek?
  5. Stretch Marks ne işe yarar?

Mustela Maternite krem ne işe yarar?

Mustela Çatlak Kremi, doğal kökenli içerikleri ile cilt üzerinde nemlendirme ve yumuşatma sağlayarak, cilt elastikiyetini güçlendirilmesini destekler, doğuma hazırlanan anne adaylarının çatlak oluşumunu azaltmaya yardımcı olur.Hamilelik öncesi ve sonrası içindir.

Mustela çatlak yağı nasıl kullanılır?

Emzirme döneminde de kullanılabilir.
  1. Adım: Elinize az miktarda krem almak için tüpü sıkın.
  2. Adım: Göbek, kalça, bacak ve göğüslere uygulayın (emziriyorsanız göğüslerinizin hijyenik olmasına dikkat edin). Sezaryen yarası üzerine uygulama yapmayın.
  3. Adım: Beklemeye gerek duymadan, hemen giyinebilirsiniz!

Mustela Vergetures Stretch Marks ne işe yarar?

Doğum öncesi ve doğum sonrası çatlak oluşumunu önlemek için geliştirilmiş bakım kremidir. %96 doğal kökenli içeriklerle geliştirilmiştir. İçeriğindeki Avokado peptitleri cildi nemlendirir ve esneklik kazandırır. Maracuja ve Hamamelis bitki özü kompleksi çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

Vergetures Stretch Marks ne demek?

Mustela Stretch Marks Vergetures Cream 3 in 1 Çatlak Öncesi Krem 150 ml Orjinal. Doğum öncesi ve doğum sonrası çatlak oluşumunu önlemek için geliştirilmiş bakım kremidir. %96 doğal kökenli içeriklerle geliştirilmiştir.

Stretch Marks ne işe yarar?

Palmer's Stretch Marks Massage Lotion Ne İşe Yarar? Hamilelik döneminde ve sonrasında karın bölgesinde ve çevresinde oluşan çatlakları önler, cildi nemlendirir ve bakım sağlar. ... Hamilelik sırasında ve sonrasında veya ani kilo değişimlerinde oluşan çatlaklar için yaygın olarak önerilir.