Zade Vital zeytin yaprağı ekstresi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Zade Vital zeytin yaprağı ekstresi ne işe yarar?
  2. Ersağ zeytin yaprağı ekstraktı plus ne işe yarar?
  3. Ersağ zeytin yağı ekstresi nasıl kullanılır?
  4. Ersağ zeytin yaprağı ekstraktı Plus nasıl kullanılır?
  5. Zeytin yaprağı nasıl kullanılmalı?

Zade Vital zeytin yaprağı ekstresi ne işe yarar?

Zeytinyağı ve zeytin yaprağı ekstresinin, dermatit, yara iyileşmesi ve yanıkların tedavisi, mide ve bağırsak ağrısı, sıtma kaynaklı ateş, farklı enfeksiyonlar dahil olmak üzere farklı durumların tedavisinde kullanılan meşhur geleneksel doğal ilaçlardır.

Ersağ zeytin yaprağı ekstraktı plus ne işe yarar?

1- Çok etkili bir antibakteriyal(mikropöldürücü), antiviral(virüsleri öldürücü) ajandır. 2- Kanserli hücrelerin çoğalmalarını, yayılmalarını, sıçramalarını engeller. 3- Kan basıncını düşürür. 4- Kalp ritmini düzenler.

Ersağ zeytin yağı ekstresi nasıl kullanılır?

Ersağ Zeytin Yaprağı Ekstraktı ,içeriğinde dolgu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Önerilen Kullanım Şekli: Günde 1 defa yarım bardak (100 ml) su içerisine 20 damla ( 1 ml) damlatılarak kullanılır. Kullanmadan önce çalkalayınız.Takviye edici gıda olarak tüketilir.

Ersağ zeytin yaprağı ekstraktı Plus nasıl kullanılır?

Ürün Kodu : 2057 İçeriğinde dolgu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Ürünün içeriği, ürün bileşenleri tablosunda yer almaktadır. Önerilen Kullanım Şekli: Yarım bardak (100 ml) su içerisine 20 damla (1 ml) damlatılarak kullanılması önerilir. Kullanmadan önce çalkalayınız.

Zeytin yaprağı nasıl kullanılmalı?

Kurutulmuş yapraklardan 1 yemek kaşığı kadarını 1 su bardağı kaynamış suya atmak ve 10 dakika demlenmesini beklemek önemlidir. Ardından süzerek, zeytin yaprağı çayı tüketilebilir. Etkisinin görülmesi adına gün içerisinde 3 bardak tüketmek yeterlidir.