iPod touch arama yapabilir mi?

İçindekiler:

  1. iPod touch arama yapabilir mi?
  2. iPod 7 ne zaman çıktı?
  3. iPod touch 8 nesil ne zaman çıkacak?
  4. iPod touch ne demek?
  5. iPod touch 7 ne zaman gelecek?
  6. iPod ile neler yapılabilir?
  7. iPod Nano 6 nesil ne zaman çıktı?
  8. iPod Touch 1 ne zaman çıktı?

iPod touch arama yapabilir mi?

Kablosuz wi-fi teknolojisini kullanan "Truphone" adlı yazılım sayesinde iPod Touch kullanıcıları, diğer aynı cihaz sahipleri ve Google Talk adlı mesajlaşma hizmeti kullanıcılarıyla ücretsiz telefon konuşması yapabiliyor.

iPod 7 ne zaman çıktı?

iPod nano (7. nesil, 2015 Ortası)

iPod touch 8 nesil ne zaman çıkacak?

Eski iPod modellerinde olduğu bu cihazda da herhangi bir SIM kartı girişine yer verilirse büyük sürpriz olur. Apple'ın bu cihazı 2021 yılının Eylül ayı içerisinde bir etkinlikte 20. Yıl Özel iPod Touch veya 8. Nesil iPod Touch olarak tanıtması bekleniyor.

iPod touch ne demek?

iPod touch; mesajlarınız, fotoğraflarınız, videolarınız ve çok daha fazlası için göz kamaştırıcı bir tuval sunuyor. Her şey çok net, capcanlı ve sanki gerçek gibi. Üstelik tüm bunlar yalnızca 6,1 milimetre inceliğinde ve 88 gram hafifliğinde bir tasarımda hayat buluyor.

iPod touch 7 ne zaman gelecek?

iPod Touch (7. nesil)
Ürün ailesiiPod (iPod Touch)
TipEl bilgisayarı
Nesil7
Çıkış tarihi
İşletim sistemiiOS (iOS 12.3, iOS 13.5.1
18 satır daha

iPod ile neler yapılabilir?

Apple, iPod'u öncelikle iTunes programıyla birlikte çalışacak şekilde tasarladı ve kullanıcının arşivindeki müzik dosyalarını, bilgisayara her bağlandığında otomatik olarak eşzamanlayabilir. Yeni şarkılar, fotoğraflar ve çalma listeleri otomatik olarak cihaza kopyalanır ve silinen şarkılar da cihazdan silinir.

iPod Nano 6 nesil ne zaman çıktı?

İki buçuk yıldan uzun bir süredir iPod serisinde ilk büyük güncelleme haline geliyor. 15 Temmuz 2015'te Apple Store Online'da, küçük bir güncelleme alan yeni bir iPod Nano ve iPod Shuffle ile birlikte piyasaya çıktı. iPod Touch şu anda iPad Mini 2'nin kullanımdan kaldırılmasının ve 'de iPad Air'in yerini ...

iPod Touch 1 ne zaman çıktı?

Modelleri
NesilKapasiteÇıkış tarihi
Birinci8 GB
16 GB
32 GB
İkinci8 GB
4 satır daha