Santa Farma krem ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Santa Farma krem ne ise yarar?
  2. Oly sprey nasıl kullanılır?
  3. Oly %1 Sprey nedir?
  4. Dermifin sprey nasıl kullanılır?
  5. Oly plus ne kremi nasıl kullanılır?
  6. Exelderm sprey nedir?
  7. Dermifin krem nereye sürülür?

Santa Farma krem ne ise yarar?

Morluk,çürük,kan oturması ve ödemin giderilmesi hızlı şekilde sağlayan Hirudoid Forte Jel, "burkulma, ezilme, eklemlerde su toplama ve şişme gibi hematomlu veya hematomsuz kapalı yaralar ve spor yaralanmalarında, yüzeysel flebitin lokal tedavisinde" reçete ediliyor.

Oly sprey nasıl kullanılır?

OLY® 'yi kullanmak için; koruyucu kapağı çıkartınız ve dikey olarak tuttuğunuz sprey şişesinin burun kısmına bastırınız. OLY® 'yi hastalıklı deri kısımlarına haricen uygulayınız. Tedavi iki-üç hafta, inatçı enfeksiyonlarda (özellikle el ve ayak parmakları arası enfeksiyonları) dört haftadır.

Oly %1 Sprey nedir?

OLY® nedir ve ne için kullanılır? OLY®'nin 1 ml alkollü çözeltisi 10 mg izokonazol içerir. İzokonazol imidazol grubu olarak bilinen ve derinin mantar tedavisinde haricen kullanılan ilaçların bir üyesidir.

Dermifin sprey nasıl kullanılır?

Deri veya tırnak üzerine püskürtülerek uygulanır. Uygulamadan önce hastalıklı deri ya da tırnak bölgesi ılık su ile yıkanmalı ve iyice kurutulmalıdır. Ambalaj ilk açıldığında, ilacın püskürmesi için pompaya birkaç kez basılması gerekir. Solüsyon püskürmeye başladığında, her basışta 1 ml DERMİFİN püskürtülür.

Oly plus ne kremi nasıl kullanılır?

Plus günde 2 defa uygulanır. iyileşme olduktan en geç 2 hafta sonra sonlandırılmalıdır. Bundan sonra doktorunuz kortikosteroidsiz bir krem ile tedaviye devam edebilir. Bu, özellikle kasık ve genital bölgelerde kullanım için geçerlidir.

Exelderm sprey nedir?

Sprey, çözelti Berrak, renksiz ya da hafifçe sarı renkli solüsyon. Ayaklarda görülen mantar enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır. Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi: Hekim tarafından farklı bir doz önerilmemişse, EXELDERM, günde bir kez, tercihen akşamları, enfekte bölgeye püskürtülür.

Dermifin krem nereye sürülür?

DERMİFİN, hastalıklı deri bölgesine tercihen akşam yatmadan önce ince bir tabaka halinde sürülür ve hafifçe ovuşturulur. Her uygulamada, hastalıklı deri bölgesinin bütününe ve bunun dışındaki sağlıklı derinin 2 cm kadarlık bölümüne sürülmelidir.