Diklojik iğne nedir?

İçindekiler:

  1. Diklojik iğne nedir?
  2. Keyrelaks iğne nedir?
  3. Muscoril 4 MG 2 mL 6 ampul nedir?
  4. Dikloron ampul etkisi ne kadar sürer?

Diklojik iğne nedir?

DİKLOJİK 75 mg/ 3 ml, etkin maddesi diklofenak sodyum olan bir enjeksiyonluk çözelti içeren ampul şeklinde sunulmaktadır. DİKLOJİK, ağrı ve iltihap tedavisinde kullanılan "steroid olmayan iltihap giderici ilaçlar" (NSAİİ'ler) isimli bir ilaç grubuna dahildir. Her kutuda 3 ml'lik 4 veya 10 adet ampul bulunmaktadır.

Keyrelaks iğne nedir?

KEYRELAKS, 2 mL'lik ampul formunda olup 4 mg tiyokolşikosid etkin maddesini içerir. Her bir kutuda 2 mL'lik 6 adet ampul bulunmaktadır. KEYRELAKS esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. Kas-iskelet sistemi ile ilişkili akut ağrılı kas spazmlarının semptomatik tedavisinde kullanılır.

Muscoril 4 MG 2 mL 6 ampul nedir?

Yetişkinlerde ve 16 yaştan itibaren adolesanlarda, akut spinal patolojideki ağrılı kas spazmlarının ek tedavisinde endikedir.

Dikloron ampul etkisi ne kadar sürer?

uygulandıktan sonra 20 dakika içinde plazma pik konsantrasyonuna ulaşır (draje formu 20-60dk'da), en etkin ağrı kesici etkinlik enjeksiyondan 20dk sonra görülür. eklem sinovial sıvısına geçişi ise enjeksiyondan sonra 2.5-4 saatte pike ulaşır ve 12 saat boyunca plazma konsantrasyonundan daha yüksek bir seviyede kalır.