Evde en iyi patates kızartması nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Evde en iyi patates kızartması nasıl yapılır?
  2. Dondurulmuş Patates Zararlı mı?
  3. Kışlık patatesi nasıl saklamalıyız?
  4. Feast patates nasıl yapılır?
  5. Evde SuperFresh patates nasıl yapılır?

Evde en iyi patates kızartması nasıl yapılır?

Patatesleri güzelce soyup dilimleyin sonrasında bol suyun içerisinde yıkayın. Yıkanan patatesleri kurulayıp, üzerine un, nişasta, tuz ve kabartma tozu ekleyip harmanlayın. Bol kızgın yağın içerisine atıp, ara ara karıştırarak tabağa alabilirsiniz.

Dondurulmuş Patates Zararlı mı?

Milyonlarca insanın tükettiği dondurulmuş patates cipsinin yeterince pişmediği için kansere neden olduğu ortaya çıktı. AMERİKA'da yapılan çalışmada evlerde ve fast food restoranlarda tüketilen dondurulmuş patates kızartmasının kanser riski taşıdığı ortaya çıktı.

Kışlık patatesi nasıl saklamalıyız?

Patatesleri çuval, sepet ya da kutu içine yerleştirerek saklayın. Patatesleri saklarken plastik poşetlerin içinde tutmamalı. Mümkünse onları hava alabilen çuvalların, sepetlerin ya da kutuların içine koyarak saklamalısınız.

Feast patates nasıl yapılır?

Feast Parmak Patates'i, 180°C yağda 3-4 dakika "altın sarısı" renk alıncaya dek kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse, önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz. ÖZGÖRKEY OTOMOTİV TURİZM GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Evde SuperFresh patates nasıl yapılır?

Tavaya patatesler koyulur, üzerine 1 bardak sıvı yağ ekleyip ısınmasını beklemeden ocağa koyulur ve harlı ateşte cızırdamaya başlayınca 5 dakika daha pişirilir ve ocaktan alıp soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra buzdolabı poşetine doldurup buzluğa atılır .