Nivea Sun Karoten güneş yağı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Nivea Sun Karoten güneş yağı ne işe yarar?
  2. Nivea Sun güneş Yağı Nasıl Kullanılır?
  3. Karoten yağı ne işe yarar?
  4. Güneş yağı nasıl kullanılır?
  5. Güneşten yanmamak için ne yapmalı?
  6. Güneş yağı ne zaman sürülür?
  7. Güneşten nasıl korunur?

Nivea Sun Karoten güneş yağı ne işe yarar?

NIVEA SUN Karoten Güneş Losyonu cildin hızla yoğun ve güzel bronzluğa ulaşmasını sağlarken güneş yanıklarına karşı korur. Bronzluğun süresini uzatır ve cilde güzel bir ışıltı verir. Nemlendirici formülü Karoten özü ve E vitamini içerir ve cilde ipeksi bir his bırakır.

Nivea Sun güneş Yağı Nasıl Kullanılır?

Nemlendirici etkili formülü ve içeriğindeki E vitamini ile ciltte pürüzsüz ve ipeksi bir his oluşmasını sağlar. Kullanım: Ürün iyice çalkaladıktan sonra tüm vücuda eşit şekilde sürülmelidir ve 20 dakika bekledikten sonra güneşe çıkılması önerilir.

Karoten yağı ne işe yarar?

Bu yağ ile genç görünmeye devam edeceksiniz ve kırışıklık oluşumunuz engellenecektir. İçerisinde bulunan beta karoten sayesinde cildimize renk verir. Vücudunuzda bulunan çatlakları iyileştirerek, yenilenmesini ve nemlendirilmesini sağlar. Havuç yağı cildi nemlendirir ve korur.

Güneş yağı nasıl kullanılır?

Güneş kremini, güneşe çıkmadan 20-25 dakika önce cildinize uygulamalısınız. Güneş kremi sürerken doğru miktarda uygulamak da çok önemli. Güneş kremini, yüz ve boyun bölgenize 1 çay kaşığı miktarında sürmelisiniz. Göğüs bölgesi, sırt, kollar ve bacaklara ise ayrı ayrı bir tatlı kaşığı miktarında uygulamalısınız.

Güneşten yanmamak için ne yapmalı?

Güneşten korunmak 5 pratik öneri - Koruyucu ürünleri güneşe çıkmadan en az 20 dakika önce sürün. - Ter ve suya girmeyle birlikte deriden atılan bu ürünleri belirli aralılara yenileyin. - Güneşin dik açıyla geldiği 11.00-16.00 saatlerinde dışarı çıkmayın. - Şapka ve gözlük takıp,uygun kıyafetler giyin.

Güneş yağı ne zaman sürülür?

Güneşten koruyucu krem seçerken cildinize uygun kremler seçmelisiniz ve bu kremleri dışarı çıkmadan en az 20 dakika önce sürmelisiniz. Plaja gittikten sonra sürülmesi etkinliğini çok azaltıyor.

Güneşten nasıl korunur?

Güneşten nasıl korunulur?
  1. Gündüz 10:00-14:00 saatleri arasında kesinlikle güneşlenilmemelidir.
  2. Güneşten koruyucu kremler, güneşlenmeden 20 dakika önce sürülmelidir.
  3. En az 30 faktörlü, mümkünse suya dayanıklı güneşten koruyucular tercih edilmeli ve her 3 saatte bir yeniden güneşten koruyucu kullanılmalıdır.
Daha fazla öğe...