Largopen hangi kategoride?

İçindekiler:

  1. Largopen hangi kategoride?
  2. Largopen nedir diş için kullanılır mı?
  3. Largopen kaç miligramdır?
  4. Largopen 1g kaç saatte bir alınır?
  5. Largopen kac saatte alınır?
  6. Largopen 250 mg ne ise yarar?

Largopen hangi kategoride?

Gebelik kategorisi B dir. Gebelerde yapılmış yeterli kontrollü çalışmalar olmadığından mutlaka gerekmedikçe gebelikte kullanılmamalıdır. Amoksisilin süte az miktarda geçer, emziren annelerde kullanıldığında bu özelliği unutulmamalıdır. YAN ETKİLER/ADVERS ETKİLER: Gastrointestinal: Bulantı, kusma, diyare.

Largopen nedir diş için kullanılır mı?

LARGOPEN tablet 1 g amoksisilin içerir ve beyaz-beyazımsı, bir yüzü 'L' baskılı, oblong tablet görünümündedir. Her kutuda 16 tablet bulunur. bir veya iki ilaç ile birlikte, • Bakterilerin neden olduğu kalp iç zarı enfeksiyonlarında, Karın zarı iltihabı, tifo ve tifo benzeri ateşler ve diş abselerinde de kullanılabilir.

Largopen kaç miligramdır?

Ağızdan alınır. Etkin madde: Her 5 mL'lik ölçekte; 250 mg amoksisiline eşdeğer amoksisilin trihidrat bulunur. Bu ilacı kullanmaya başlamadan önce bu KULLANMA TALİMATINI dikkatlice okuyunuz, çünkü sizin için önemli bilgiler içermektedir.

Largopen 1g kaç saatte bir alınır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: alt solunum yolu enfeksiyonlarının tümünde günde iki kez 1 g veya günde mg LARGOPEN almanız gerekir. Bel soğukluğu enfeksiyonlarında 3 g tek doz alınması önerilir.

Largopen kac saatte alınır?

solunum yolu enfeksiyonlarının tümünde günde iki kez 1 g veya günde mg LARGOPEN almanız gerekir. Bel soğukluğu enfeksiyonlarında 3 g tek doz alınması önerilir. önce 3 g, 6 saat sonra 1.5 g alınır. Tedaviye, kendinizi iyi hissetseniz bile doktorunuzun size söylediği süre boyunca devam ediniz.

Largopen 250 mg ne ise yarar?

LARGOPEN, bakteri denilen mikroorganizmaların oluşturduğu hastalıklarda kullanılan bir antibiyotiktir. Amoksisilin, bakterilerin hücre duvarlarını bozarak ölümlerine neden olur.