Nekton S ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Nekton S ne ise yarar?
  2. Vitamin C plus ne ise yarar?
  3. Nekton MSA ne işe yarar?
  4. Vitamin C plus nasıl kullanılır?
  5. Muhabbet kuşu E vitamini nasıl kullanılır?
  6. Nekton MSA nasıl kullanılır?
  7. Nekton E ve S nasıl kullanılır?
  8. ADEK vitaminleri nerede çözünür?

Nekton S ne ise yarar?

Multivitamin olarak kuşların ihtiyacı olan 13 vitamin, 6 mineral ve elementler, 18 aminoasitlerle dolu bir üründür. Vitaminler, mineraller ve aminoasitler kuşların sağlığı için gerekli olup, metabolizmalarının düzenli çalışmasını sağlar.

Vitamin C plus ne ise yarar?

C vitamini bağışıklık sistemini güçlendirir, kardiyovasküler hastalıklara, doğum öncesi sağlık sorunlarına, göz hastalıklarına ve hatta cilt kırışıklıklarına karşı koruma sağlamaya yardımcıdır.

Nekton MSA ne işe yarar?

NEKTON-MSA genç kuşların kemik gelişimi içinde gereklidir. Nekton-msa özellikle evlerde yetişen kuşların güneş görmemesi sonucu d ve kalsiyum eksikliğini önleyerek yumurtaların kabuklarının sağlam ve yavruların iskeletlerinin güçlenmesini sağlar!

Vitamin C plus nasıl kullanılır?

Kullanım Bilgisi: Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı yetișkinler için 1 efervesan tablettir. 1 bardak suda (200 ml) karıştırılarak tüketilir.

Muhabbet kuşu E vitamini nasıl kullanılır?

Beslen Tavsiyesi:Yüksek performans ihtiyaçlarında 1 litre içme suyuna 1 açma kapağı (5ml) eklenir. Üretme Amaçlı Kullanım:Çiftleşmeden ve bir sonraki yumurtlamadan 5 gün önce her gün 1 litre suya 5ml olarak kullanılır.

Nekton MSA nasıl kullanılır?

Tamamlayıcı yem mineral olarak,süs amaçlı kafas kuşlarının canlı ağırlıklarının her bir kg.ı için mamalarına 1gr güvercinlerin vanlı ağırlıklarının her bir kg,ı için yemlerine 1 gr katılıp iyice karşıtırılarak verilir.Nekton Msa sürügenlerde de kullanılabilir.Sürüngenlerin yemlerine veya mamalarına canlı ağırlıklarının ...

Nekton E ve S nasıl kullanılır?

Nekton E ve S birlikte kullanılan ürünlerdir. Kuşlar eşe gelmeden 4 hafta boyunca kullanılması gerekir.250 ml içme suyuna 1 gr Nekton e ve s karıştırılarak kullanılır. 1.Hafta:Üst üste 6 gün verilir.1 gün dinlendirilir. 2.Hafta:Üst üste 5 gün verilir.2gün dinlendirilir.

ADEK vitaminleri nerede çözünür?

Bu vitaminler başlıca karaciğer ve yağ dokusunda depolanırlar. A, D ve K vitaminleri karaciğerde depolanırlarken, E vitamini vücudun yağ dokularına dağıtılır.