Kral Şakir Remzi Kimdir?

İçindekiler:

  1. Kral Şakir Remzi Kimdir?
  2. Kral Şakir nasıl bir şey?
  3. Kral Şakir hangi programda yapılıyor?
  4. Kral Şakir nasıl oluştu?
  5. Kral Şakir korsanlar diyarı tv'de ne zaman?

Kral Şakir Remzi Kimdir?

Kral Şakir: Dizideki baş kahramandır. ... Remzi: Şakir ve Canan'ın babası, Kadriye'nin eşidir. Bir aslandır.

Kral Şakir nasıl bir şey?

Kral Şakir, Cartoon Network kanalında yayınlanan bir çizgi dizidir. ... Ana karakter Şakir bir aslandır ve yine bir aslan olan babasının ismi ise Remzi'dir. Şakir'in annesi Kadriye ve kız kardeşi Canan da kedidir. Aileyle birlikte yaşayan ve çocukların abi dedikleri bir fil olan karakterin ismi de Necati'dir.

Kral Şakir hangi programda yapılıyor?

Varol Yaşaroğlu Aslında dörtlü bir ekip kurmuş gibiyiz, Cartoon Network de işin içinde. Cartoon Network şu anda bölüm sayısını artırarak Kral Şakir'i izleyiciyle daha çok buluşturuyor. Ayrıca bir yarışma da düzenleniyor.

Kral Şakir nasıl oluştu?

Kral Şakir karakteri nasıl ortaya çıktı? Cartoon Network Türkiye'de ilk defa yerli bir çizgi film yayınlama kararı aldıktan sonra biz de “Kral Şakir”i sunduk. Karakteri yaratırken hem çocukların hem de bizim çok sevdiğimiz hayvanlar dünyasından oluşmasını istedik. ... Karakter bunların birleşiminden ortaya çıktı.

Kral Şakir korsanlar diyarı tv'de ne zaman?

TRT 1 ekranlarında bu akşam 20.00'da Kral Şakir "Korsanlar Diyarı" filmi yer alacak. Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay tarafından yönetilen filmde tarih öncesi tehlikeli yaratığı engellemek için harekete geçen Şakir ve ailesinin hikayesi işleniyor. Animasyon, macera türündeki filmin vizyon tarihi Cuma.